Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 1.9 TDI (96 kW / 130 LE) referencia

Audi A4 1.9 TDI 130 Ps 2002 Prémium Pro csippelés


Audi A4 optimalizálás a 280000 kilométert futott 19 éves 130 lóerős 1.9 TDI szekéren, amely Kisszállás mellől ugrott át motoroptimalizálás érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a csiptuning eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Alap, hogy a tuning elkészítése közben mértük, ezért a nyomaték és pedálreakció javulásán felül bemutatható, analizálható a kinyomtatott teljesítménymérés. A folyamat elején a gyári specifikációhoz képest teljesítményben 3% (4 Ps) többletet, nyomatékban 0% (0Nm) többletet mértünk a mai 19 éves Audin. Tehát, 130 LE 310 NM gyári ígérethez képest 134 lovat és 310 Nm-t igazolt vissza a csippelésünk megkezdésekor.audi-a4-tuning-1-9-tdi-130

Audi A4 adatai

Gyártmány: Audi
Típus: A4
Kivitel: B6 – 2001 – 2004
Motor: 1.9 TDI (96 kW / 130 LE)
Katalógus teljesítmény: 130 LE
Forgatónyomaték: 310 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 280000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC15P+
Motorkód: AWX
Alvázszám: WAUZZZ8E
Év: 2002
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Kisszállás

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

audi-a4-tuning-chiptuning-1-9-tdi-130

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuning érdekel? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/audi-tuning/

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen az Audin

A Rigotech által preferált, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chiptuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 150 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 360 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos kiír hegyesebb növekményeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.


Audi A4 Tuning Rigotech technikával

Ügyfekünk csippelés miatt jött hozzánk, hogy javítsunk az autó robbanékonyságán és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás , a dinamika érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az eredeti üzembiztonságot.

Audi A4 chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a4/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. Ez egy öreg autó, viszont jobb esetben a kor nem kizáró ok, ha chiptuninggal szeretnénk javítani a menettulajdonságait, fogyasztását.
Az A4 130 LE-s erőforrása számottevő betervezett tartalékkal bír, a felhúzás várható haszna nagy. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, az elvárt futásteljesítmény sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek az 1.9 TDI (96 kW / 130 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.9 TDI chiptuning megrendelésekor tájékozódni kell milyen céghez látogatsz, mert a szolgáltatások haszna, díja hihetetlenül változatos!

A kocsid 130 lóerős motorjának és hajtásláncának megbízhatósága ellenére is azonnal leamortizálható egy összetákolt akciós chiptuninggal vagy bármilyen Audi tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája szempontjainak megfelelő Prémium Pro chip tuning kivitelezése. A tökéletes motoroptimalizálás néha két lépcsőben kerül finomításra az Audi futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll.

Az Audi tuning, chippelés eredménye ezen az 1.9 TDI motoron: +19% (+25 lóerő) teljesítmény javulás, a nyomaték +24% (+73 Nm) javulásával együtt. Az Audit 159 LE és 383 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Dániel bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket választott.

Turbódízel esetében oktalan sport betétszűrőt betenni mert további javulást nem fog hozni.

Audi A4 1.9 TDI 130 LE mérési jegyzőkönyv

Ritka, hogy két Audi teljesen egyforma és ugyan a tulajdonosok elvárásai van, hogy közel állanak egymáshoz azért jelentős a differencia köztük. Szóval minden egyes munkánk teljesítménymérése változatos, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más erősebbre, megint más finomabbra szeretné. Valakinek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

audi-a4-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a szeretett autód teljes biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a teljesítménymérések, motordiagnosztikai technikáink , egyedülálló garanciáink biztosítják. Számos hasonló Audit teszteltünk, diagnosztizáltunk, csiptuningoltunk és velük kapcsolatban több alkalommal láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Audi #A4 #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 1.9 TDI (96 kW / 130 LE) referencia

1 Audi A4 tuning 1.9 TDI 130 LE néhány referenciánk

  • Audi A4 tuning 1.9 TDI 130 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Audi 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI 130 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!