Chiptuning » BMW tuning » BMW 318D tuning » 2.0D 143 LE referencia

BMW 318D chiptuning 2.0 D 143 Ps 2009 Prémium Pro Stage1


BMW 318D csiptuning a 242560 km-t futott 12 éves 143 lóerős 2.0 D BMW-n, amely Sopron közeléből érkezett optimalizálás miatt Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez. Kézi váltóval szerelt esetben a csiptuning hatása jól tesztelhető, mérhető.


bmw-3-as-sorozat-tuning-318d-143

BMW 318D alapadatok

Gyártmány: BMW
Típus: 318D
Kivitel: E90/E91 – 2005 – 2010
Motor: 2.0D 143 LE
Teljesítmény: 143 LE
Forgatónyomaték: 300 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 242560 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C06, Bosch EDC17C41
Motorkód: N47D20
Alvázszám:
Év: 2009
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Sopron

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuning kell? Kezdj itt:
BMW tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a BMW-n

A Rigotech által preferált még agresszívebb használat esetén is strapabíró motoroptimalizálás lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 168 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 360 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok műhely feltüntet magasabb növekményeket, amelyeket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó mechanikai károkért nem ő, hanem Te felelsz.


BMW 318D tuning Rigotech technikával

Ügyfelünk remap okán látogatott a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója vezethetőségén és pedálreakcióján. Vágya egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése, az erő meggyőző fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az eredetivel azonos üzembiztonságot.

BMW 318D tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-3-as-sorozat/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. 12 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A 318D 143 lóerős motorja és hajtáslánca jelentős betervezett mechanikai túlméretezéssel bír, a tuning várható eredménye számottevő. A motor kiváló eredménnyel húzható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.0D 143 LE motor kellemesen húzható.


A 2.0 D chippelés előtt érdemes tájékozódni milyen chippeshez mész, mert a szolgáltatások minősége, haszna, díja brutálisan változatos!

A kocsid 143 Ps erőforrásának és hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan leamortizálható egy rossz olcsó chippel vagy BMW tuningbox használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, folyamata

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte Marcell kérésének megfelelő Prémium Pro remap megvalósítása. A tökéletes tuning néha három verzió alatt lesz kiforrott a BMW futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben a tulajdonos kérésére nem mértük az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta munkánkat.

A csippelésünk eredménye ezen a 2.0 D motoron: agresszívebb gyorsulás és klasszabb dinamika de várható az autó fogyasztásának érezhető csökkenése is.

Nagyra értékeljük a tulajdonos bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál oktalan sport légszűrő betétet alkalmazni mivel az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Nálunk a szeretett kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, diagnosztikai módszereink , megnyugtató együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok ehhez hasonló BMW-t teszteltünk, diagnosztizáltunk, optimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és ezekről gyakran közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#BMW #318D #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW 318D tuning » 2.0D 143 LE referencia

1 BMW 318D tuning 2.0 D 143 LE néhány referenciánk

  • BMW 318D tuning 2.0 D 143 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány BMW 2.0 D 143 LE tuning referenciák

  • BMW 2.0 D 143 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 2.0 D chiptuning referenciák

  • BMW 2.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW 318D chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!