Chiptuning » BMW tuning » BMW 320i tuning » 2.2i 170 LE referencia

BMW 320i chiptuning 2.2 i 170 lóerő 2003 Prémium Pro motoroptimalizálás


BMW 320i csippelés a 240000 kilométert futott 18 éves 170 LE-s 2.2 i gépen, amely Tata mellől érkezett chip tuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a csippelés hatása könnyen mérhető.

Még jó, hogy a tuning előtt és után mértük, így az erő és fogyasztás javulásán felül bemutatható, kiértékelhető a számszerűsített mérés. A folyamat elején a katalógusadathoz viszonyítva teljesítményben 5% (-9 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 9% (-18Nm) elmaradást mértünk a mai 18 évet megért BMW-n. Tehát, 170 Ps 210 NM gyári specifikációhoz viszonyítva 161 lóerőt és 192 Nm-t mutatott a csippelésünk előtt.bmw-3-as-sorozat-tuning-320i-170

BMW 320i alapadatok

Gyártmány: BMW
Típus: 320i
Kivitel: E46 – 1998 – 2005
Motor: 2.2i 170 LE
Teljesítmény: 170 LE
Forgatónyomaték: 210 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
ECU: Bosch ME9, Siemens/Continental MS43
Motorkód: 22681
Alvázszám: WBA01109
Év: 2003
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Szívó-benzin
Innét jött: Tata

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

bmw-3-as-sorozat-tuning-chiptuning-320i-170

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/bmw-tuning/

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) növekmény ezen a BMW-n

Az általunk javasolt, durvább igénybevételnél is időtálló tuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningcég hirdet magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó esetleges alkatrész szintű károkért egyedül Te tartod a hátad.

Nézd meg fogyasztás kalkulátorunkban, hány forint megtakarításra számíthatsz szívó benzin tuningunkkal.

BMW 320i Tuning a Rigotechnél

A tulajdonos optimalizálás okán érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó robbanékonyságán és pedálreakcióján. Vágya ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a forgatónyomaték jól érezhető növelése , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az elvárt alacsony szervizköltségeket.

BMW 320i tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-3-as-sorozat/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. 18 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A 320i 170 PS erőforrása szívóbenzineshez mért minimális betervezett túlméretezéssel bír, emiatt a felhúzás várható eredménye csúcsteljesítményben csekély. A motor azért érezhető eredménnyel csiptuningolható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal kizárt. Szívómotoroknál a mechanikai adottságok miatt sosem a csúcsadatok növelése a cél, sokkal inkább: a pedálreakció javítása, dinamikusabb ,élénkebb motorműködés, lejjebb hozott forgatónyomaték elérése, sokszor fogyasztáscsökkentés.


A 2.2 i chiptuning alkalmával meg kell nézni melyik műhelyhez fordulsz, mert a chiptuningok megbízhatósága, eredménye, díja brutálisan változatos!

A kocsid 170 lóerős motorjának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan felrobbantható egy amatőr akciós tuninggal vagy bármilyen BMW tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, folyamata

A Rigotech-nél az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro motoroptimalizálás kialakítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás néha akár négy verzió tesztelését is igényli a BMW egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A BMW tuning, chippelés eredménye ezen a 2.2 i motoron: +7% (+11 Ps) teljesítmény javulás, a nyomaték +7% (+13 Nm) fokozódásával együtt. A BMW-t 172 Ps és 205 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Mónika pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket választott.

Szívó-benzin motoroknál kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!) sport betétszűrőt alkalmazni mivel szívó benzinesnél további javulást hozhat.

BMW 320i 2.2 i 170 LE eredménye mérőpadon

Nincs két egyforma BMW és ugyan a tulajdonosok elvárásai van, hogy közel állanak egymáshoz mégis jelentős a különbség köztük. Ezért minden egyes munkánk teljesítménymérése eltérő, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, valaki meg finomabbra szeretné. Egyeseknek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit mutat.

bmw-3-as-sorozat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a féltett autód teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink , ütős együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok hasonló BMW-t teszteltünk, diagnosztizáltunk, chippeltünk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és velük kapcsolatban elég sokszor feltettük referenciáinkat, méréseinket.

#BMW #320i #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW 320i tuning » 2.2i 170 LE referencia

1 BMW 320i tuning 2.2 i 170 LE néhány referenciánk

  • BMW 320i tuning 2.2 i 170 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 BMW 2.2 i motor pár teljesítménymérésünk

  • BMW 2.2 i 170 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • BMW 2.2 i más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: Bmw - Mini csoport 2.2 i teljesítménymérése

  • Bmw - Mini csoport 2.2 i 170 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Bmw - Mini csoport 2.2 i méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány BMW 2.2 i 170 LE tuning referenciák

  • BMW 2.2 i 170 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 2.2 i chiptuning referenciák

  • BMW 2.2 i chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW 320i chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!