Chiptuning » Honda tuning » Honda Civic tuning » 1.6 i-DTEC (88 kW / 120 LE) referencia

Honda Civic 1.6 i-DTEC 120 Ps 2013 Prémium Pro hangolás


Honda Civic Stage1 beállítás a 140000 kilométert futott 8 éves 120 LE-s 1.6 i-DTEC szekéren, amely Budapest térségéből érkezett hozzánk remap miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a stage1 beállítás hatása könnyen mérhető.

Természetes, hogy a tuning előtt és után mértük, ezért a vezethetőség és fogyasztás javulásán felül kézzelfogható, analizálható a megjelenített mérés. Megérkezésekor a gyári specifikációhoz képest teljesítményben 3% (-3 Ps) elmaradást, nyomatékban 4% (-12Nm) elmaradást regisztráltunk az aktuális 8 évet megért Hondán. Így, 120 Ps 300 NM gyári adathoz hasonlítva 117 LE-t és 288 Nm-t mutatott a felhúzásunk megkezdésekor.honda-civic-tuning-1-6-i-dtec-120

Honda Civic alapadatok

Gyártmány: Honda
Típus: Civic
Kivitel: 2013 – 2016
Motor: 1.6 i-DTEC (88 kW / 120 LE)
Teljesítmény: 120 LE
Forgatónyomaték: 300 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C58
Motorkód: N16A
Alvázszám: SHHFK379
Év: 2013
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen jött: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

honda-civic-tuning-chiptuning-1-6-i-dtec-120

Neked is pont ilyen Hondád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Honda tuning kell? Akkor kezdd itt:
Honda tuning

Chiptuning táblázat: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Hondán

A Rigotech által preferált, durvább igénybevételnél is üzembiztos chip lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 140 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 340 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos reklámoz magasabb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű károkért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Honda Civic Tuning a Rigotech műhelyében

Ügyfekünk stage1 beállítás okán jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne az autó robbanékonyságán és nyomatékán. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték drasztikus javulása mellett. Mégis biztosítva a gyár által is szavatolt üzembiztonságot.

Honda Civic lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/honda-civic/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A Civic 120 lovas motorja és hajtáslánca jelentős betervezett tartalékkal bír, így a csippelés várható haszna jelentős. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, az üzembiztonság csökkenése technológiánkkal nem merül fel. Ezek az 1.6 i-DTEC (88 kW / 120 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.6 i-DTEC csiptuning alkalmával tájékozódni kell melyik műhelyhez látogatsz, mivel a hangolások haszna, ára brutálisan eltérő!

A géped 120 lóerős erőforrásának és hajtásának adottságai ellenére is nagyon csúnyán kinyírható egy rossz akciós csiptuninggal vagy Honda tuning box használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chiptuning eredménye, folyamata

A Rigotech-nél a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az ügyfekünk szempontjainak megfelelő Prémium Pro remap kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy elsőre megvan a Honda futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a mérőpad használata és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Honda tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen az 1.6 i-DTEC erőforráson: +21% (+24 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +20% (+57 Nm) fokozódásával együtt. A Hondát közös tesztkör után 141 Ps és 345 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sport betétszűrőt betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Honda Civic 1.6 i-DTEC 120 LE dyno teszt

Nincs két egyforma Honda és habár az ügyfélkérések általánosságban egyezést mutatnak ennek ellenére jelentős a differencia köztük. Így minden egyes projektünk mérési eredménye változatos, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Hozzá jön, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más erősebbre, megint más finomabbra szeretné. Egyeseknek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mire képes.

honda-civic-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a féltett kocsid teljes biztonságban a legjobb kezekben van. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink , ütős együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok hasonló Hondát diagnosztizáltunk, chip tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk több alkalommal közzétettük referenciáinkat, méréseinket.

#Honda #Civic #tuning #i-DTEC #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Honda tuning » Honda Civic tuning » 1.6 i-DTEC (88 kW / 120 LE) referencia

1 Honda Civic tuning 1.6 i-DTEC 120 LE néhány referenciánk

  • Honda Civic tuning 1.6 i-DTEC 120 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Honda 1.6 i-DTEC motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 1.6 i-DTEC teljesítménymérése

  • csoport 1.6 i-DTEC 120 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 1.6 i-DTEC méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Honda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!