Chiptuning » Honda tuning » Honda Civic tuning » 2.0 T Type R (228 kW / 310 LE) referencia

Honda Civic 2.0 T 310 Ps 2016 Prémium Pro csippelés


Honda Civic motoroptimalizálás a 100000 kilométert futott 5 éves 310 lovas 2.0 T vezérgépen, amely tulajdonosa Wiesentheid közeléből jött csiptuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a tuning haszna jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning elkészítése közben dyno teszteket is csináltunk, szóval az erő, a nyomaték és fogyasztás javulása mellett bemutatható, kiértékelhető a nyomtatott eredmény. Kezdéskor a specifikációhoz képest erőben 9% (-29 lóerő) elmaradást, nyomatékban 8% (-30Nm) elmaradást mértünk ezen a mai 5 éves Hondán. Így, az autó a 310 Ps 400 NM gyári ígérethez hasonlítva 281 LE-t és 370 Nm-t tudott felmutatni a Prémium Pro felhúzásunk megkezdésekor.honda-civic-tuning-2-0-t-310

Honda Civic specifikáció

Gyártmány: Honda
Típus: Civic
Kivitel: 2013 – 2016
Motor: 2.0 T Type R (228 kW / 310 LE)
Teljesítmény: 310 LE
Katalógus nyomaték: 400 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 100000 km
Motorvezérlő: Bosch MED17.9.3
Motorkód:
Alvázszám:
Év: 2016
Üzemanyag: Benzin
Konfiguráció: Turbó-benzin
Innét jött: Wiesentheid

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

honda-civic-tuning-chiptuning-2-0-t-310

Neked is pont ilyen Hondád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Honda tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/honda-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott biztonságos emelés ezen a Hondán

A Rigotech által preferált, üzembiztos tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 330 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 440 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos feltüntet hegyesebb értékeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te felelsz.


Honda Civic Tuning Rigotech módra

Csaba chip tuning miatt látogatott a Rigotech-hez, hogy javítsunk az autó menetdinamikáján és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése, a forgatónyomaték meggyőző javítása mellett. Egyúttal garantálva a gyárival azonos üzembiztonságot.

Honda Civic oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/honda-civic/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Civic 310 lovas motorja és hajtáslánca számottevő mechanikai tartalékkal bír, így a motoroptimalizálás várható haszna jelentős. A motor jól érezhetően erősíthető, az elvárt futásteljesítmény kockáztatása technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


A 2.0 T remap alkalmával érdemes tájékozódni milyen csippeshez mész, mert a hangolások megtérülése, ára nagyon eltérő!

Az autód 310 LE erőforrásának és váltójának adottságai ellenére is gyorsan túlhúzható egy összetákolt tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett remappal vagy akármilyen Honda tuning box használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő PPro chip tuning kivitelezése. Az elvárás szerinti tuning néha két lépcsőben kerül finomításra a Honda futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg új autók esetén vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a mérőpad használata és műszeres kontroll.

A Honda tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.0 T motoron: +17% (+48 lóerő) teljesítménytöbblet, a nyomaték +14% (+51 Nm) fokozódásával együtt. Az autót 329 lóerő és 421 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Csaba bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbó-benzin esetében felesleges sportlégszűrőt beszerezni mert további javulást nem fog hozni.

Honda Civic 2.0 T 310 LE dyno teszt

Ritka, hogy két Honda teljesen egyforma és habár ügyfeleink kérései általánosságban egyezést mutatnak azért jelentős a szórás köztük. Emiatt minden egyes projektünk kimenete változatos, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, megint más meg óvatosabbra számít. Valakinek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mit tud.

honda-civic-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült kocsid maximális biztonságban a legjobb kezekben van. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink mellett, biztonságot adó együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok hasonló Hondát javítottunk, motoroptimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk több alkalommal láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Honda #Civic #tuning #T #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Honda tuning » Honda Civic tuning » 2.0 T Type R (228 kW / 310 LE) referencia

1 Honda Civic tuning 2.0 T 310 LE néhány referenciánk

  • Honda Civic tuning 2.0 T 310 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Honda 2.0 T motor pár teljesítménymérésünk

  • Honda 2.0 T 310 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Honda 2.0 T más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: csoport 2.0 T teljesítménymérése

  • csoport 2.0 T 310 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 2.0 T méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Honda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!