Chiptuning » Mazda tuning » Mazda CX-5 tuning » 2.2 Skyactiv-D (129 kW / 175 LE) referencia

Mazda CX-5 chiptuning 2.2 Skyactiv-D 175 Ps 2015 Prémium Pro finomhangolás


Mazda CX-5 chippelés a 80000 km-t futott 6 éves 175 lóerős 2.2 Skyactiv-D-n, ami Budapest közeléből érkezett csippelés kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltóval szerelt kivitelnél a csiptuning haszna jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt mértük, ennek köszönhetően az erő, a nyomaték és pedálreakció javulásán felül bemutatható, kiértékelhető a kinyomtatott teljesítménymérés. Kezdéskor a gyári specifikációhoz képest teljesítményben 2% (-3 Ps) elmaradást, nyomatékban 0% (0Nm) többletet rögzítettünk az aktuális 6 évet megért Mazdán. Így, az autó a 175 LE 420 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 172 lovat és 420 Nm-t hozott a motoroptimalizálásunk megkezdésekor.mazda-cx-5-tuning-2-2-skyactiv-d-175

Mazda CX-5 specifikáció

Gyártmány: Mazda
Típus: CX-5
Kivitel: 2012 – 2016
Motor: 2.2 Skyactiv-D (129 kW / 175 LE)
Katalógus teljesítmény: 175 LE
Katalógus nyomaték: 420 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 80000 km
Motorvezérlő: Denso SH12
Motorkód: 8RJ30538
Alvázszám: JMZKEN92
Év: 2015
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Mazdád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Mazda tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/mazda-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Mazdán

A Rigotech által ajánlott, durvább igénybevételnél is strapabíró chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 195 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 470 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely ajánl nagyobb növekményeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő alkatrész szintű károkért Te felelsz.


Mazda CX-5 Tuning a Rigotechnél

Gábor chippelés okán érkezett hozzánk, hogy javítsunk autója dinamikáján és nyomatékán. Elvárása egyúttal fogyasztás csökkenés elérése volt, a nyomaték érezhető növelése mellett. Egyúttal megtartva az elvárható üzembiztonságot.

Mazda CX-5 chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/mazda-cx-5/

Beállításaink legjobb célpontjai az ehhez hasonló 70-100e km futás körüli fiatal és jó állapotú autók. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A CX-5 175 LE-s motorja számottevő betervezett tartalékkal bír, ezért a csiptuning várható hozadéka számottevő. A motor tökéletes eredménnyel csiptuningolható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.2 Skyactiv-D chippelés megrendelésekor meg kell nézni milyen chip tuningoshoz látogatsz, mivel a beállítások megbízhatósága, megtérülése, költsége változatos!

Szeretett autód 175 lóerős erőforrásának valamint váltójának megbízhatósága ellenére is azonnal leamortizálható egy kezdetleges akciós chiptuninggal vagy bármilyen Mazda tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, menete

Nálunk a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő Rigotech PPro stage1 beállítás kialakítása. A tökéletes tuning néha két lépcsőben kerül finomításra a Mazda futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a mérőpad használata és műszeres kontroll.

A Mazda tuning, remap eredménye ezen a 2.2 Skyactiv-D motoron: +19% (+32 Ps) teljesítménytöbblet, a nyomaték +14% (+59 Nm) fokozódásával együtt. Az autót végül 204 Ps és 479 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Gábor bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel esetében nem ajánlott sport betétszűrőt beszerezni mivel további javulást nem fog hozni.

Mazda CX-5 2.2 Skyactiv-D 175 LE mérési diagram

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Mazda és ugyan a tulajdonosok elvárásai általánosságban hasonlók azért jelentős a differencia köztük. Így minden egyes munkánk teljesítménymérése változatos, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, más gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mire képes.

mazda-cx-5-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai technikáink , ütős garanciáink garantálják. Elég sok hasonló Mazdát teszteltünk, mértünk, csiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk gyakran közzétettük referenciáinkat, méréseinket.

#Mazda #CX-5 #tuning #Skyactiv-D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Mazda tuning » Mazda CX-5 tuning » 2.2 Skyactiv-D (129 kW / 175 LE) referencia

1 Mazda CX-5 tuning 2.2 Skyactiv-D 175 LE néhány referenciánk

  • Mazda CX-5 tuning 2.2 Skyactiv-D 175 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Mazda 2.2 Skyactiv-D motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 2.2 Skyactiv-D teljesítménymérése

  • csoport 2.2 Skyactiv-D 175 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 2.2 Skyactiv-D méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Mazda tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Mazda 2.2 Skyactiv-D 175 LE tuning referenciák

  • Mazda 2.2 Skyactiv-D 175 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Mazda 2.2 Skyactiv-D chiptuning referenciák

  • Mazda 2.2 Skyactiv-D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Mazda CX-5 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Mazda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!