Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes C200 tuning » 200 CDI (85 kW / 115 LE) referencia

Mercedes C200 chiptuning 2.2 CDI 115 lóerő 2003 Prémium Pro Stage1


Mercedes C200 chip tuning a 320000 kilométert futott 18 éves 115 LE-s 2.2 CDI szekéren, amely Ősi térségéből ugrott át hozzánk remap ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a chippelés eredménye könnyen mérhető.

Természetes, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval az erő, a nyomaték és pedálreakció javulása mellett látható, kiértékelhető a számszerűsített mérési eredmény. Megérkezésekor a gyári ígérethez viszonyítva erőben 6% (7 Ps) többletet, nyomatékban 2% (6Nm) többletet mértünk a mai 18 évet megért Mercedesen. Tehát, az autó a 115 lóerő 250 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 122 LE-t és 256 Nm-t tudott felmutatni a csiptuningunk előtt.mercedes-c200-tuning-2-2-cdi-115

Mercedes C200 specifikáció

Gyártmány: Mercedes
Típus: C200
Kivitel: W203 – 2000 – 2004
Motor: 200 CDI (85 kW / 115 LE)
Teljesítmény: 115 LE
Katalógus nyomaték: 250 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 320000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC15C6
Motorkód:
Alvázszám: WDB20320
Év: 2003
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan jött: Ősi

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

mercedes-c200-tuning-chiptuning-2-2-cdi-115

Neked is pont ilyen Mercedesed van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Mercedes tuning kell? Kezdj itt:
Mercedes tuning

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen a Mercedesen

A Rigotech által javasolt, durvább igénybevételnél is biztonságos chiptuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 140 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 315 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos feltüntet nagyobb növekményeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő alkatrész szintű meghibásodásokért Te fogsz fizetni.


Mercedes C200 Tuning Rigotech technikával

Ügyfelünk Mercedese patika állapotú, rendszeresen mindent megkapott, rozsda sincs rajta. A 2.2-es motorból ez az egyik leggyengébb verzió, van benne tartalék bőven. Nem szeretett volna vérmes beállítást, de tuningunkkal azért nagyon jól érezhetően megtáltosodott a Mercedese.
Az autó gazdája motoroptimalizálás okán jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója vezethetőségén és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték érezhető javítása mellett. Mégis garantálva a gyárival azonos alacsony szervizköltségeket.

Mercedes C200 chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/mercedes-c/

Ilyen sok km futásnál többnyire az autók már nem tudják a gyári adatot, a tuning ígéretet is nehezebb vagy lehetetlen tartani a mechanikus adottságok miatt. 18 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A C200 115 lóerős erőforrása bőséges betervezett tartalékkal van megáldva, tehát a chiptuning várható eredménye bőséges. A motor szuper eredménnyel chippelhető, a megbízhatóság csökkenése technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 200 CDI (85 kW / 115 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.2 CDI chiptuning alkalmával jól meg kell nézni milyen csippeshez látogatsz, mivel a hangolások haszna, költsége igen eltérő!

Az autód 115 lóerős motorjának és hajtásának adottságai ellenére is kegyetlenül leamortizálható egy kezdetleges akciós beállítással vagy akármilyen Mercedes tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Botond kérésének megfelelő egyedi Rigotech PPro motoroptimalizálás megvalósítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás néha elsőre megvan a Mercedes egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább új autók esetén vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Mercedes tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen a 2.2 CDI motoron: +26% (+32 Ps) teljesítménytöbblet, a nyomaték +21% (+54 Nm) fokozódásával együtt. Az autót 154 LE és 310 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket választott.

Turbódízel esetében oktalan sport betétszűrőt betenni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Mercedes C200 2.2 CDI 115 LE mérési diagram

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Mercedes és bár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy az eltérés köztük. Így minden egyes munkánk dyno tesztje eltér, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más durvábbra, más meg óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mennyire hozza az elvárásodat.

mercedes-c200-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a szeretett autód teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai technikáink , ütős együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok hasonló Mercedest teszteltünk, javítottunk, chiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk gyakran már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Mercedes #C200 #tuning #CDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes C200 tuning » 200 CDI (85 kW / 115 LE) referencia

1 Mercedes C200 tuning 2.2 CDI 115 LE néhány referenciánk

  • Mercedes C200 tuning 2.2 CDI 115 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Mercedes 2.2 CDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 2.2 CDI teljesítménymérése

  • csoport 2.2 CDI 115 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 2.2 CDI méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány Mercedes 2.2 CDI 115 LE tuning referenciák

  • Mercedes 2.2 CDI 115 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Mercedes 2.2 CDI chiptuning referenciák

  • Mercedes 2.2 CDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Mercedes C200 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Mercedes tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!