Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes C200 tuning » 200 CDI (90 kW / 122 LE) referencia

Mercedes C200 chiptuning 2.2 CDI 122 Ps 2004 Prémium Pro finomhangolás


Mercedes C200 Stage1 beállítás ezen a 350000 km-t futott 17 éves 122 lovas 2.2 CDI gépen, amely tulajdonosa Gödöllő közeléből érkezett hozzánk chippelés kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a felhúzás eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Alap, hogy a tuning alatt mértük, szóval a vezetési élmény és fogyasztás javulása mellett látható, analizálható a megjelenített mérés. Megérkezésekor a specifikációhoz képest teljesítményben 2% (2 Ps) többletet, forgatónyomatékban 11% (31Nm) többletet mértünk ezen az aktuális 17 évet megért Mercedesen. Szóval, az autó a 122 Ps 270 NM specifikációhoz képest 124 lovat és 301 Nm-t igazolt vissza a chippelésünk megkezdésekor.mercedes-c200-tuning-2-2-cdi-122

Mercedes C200 részletek

Gyártmány: Mercedes
Típus: C200
Kivitel: W203 – 2004 – 2007
Motor: 200 CDI (90 kW / 122 LE)
Katalógus teljesítmény: 122 LE
Katalógus nyomaték: 270 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 350000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16C2
Motorkód: 646962
Alvázszám: WDB20320
Évjárat: 2004
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Gödöllő

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

mercedes-c200-tuning-chiptuning-2-2-cdi-122

Neked is pont ilyen Mercedesed van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Mercedes tuningra van szükséged? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/mercedes-tuning/

Chiptuning táblázat: ajánlott biztonságos emelés ezen a Mercedesen

Az általunk preferált, üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 152 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 350 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég hangoztat nagyobb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó alkatrész szintű károkért egyedül Te tartod a hátad.


Mercedes C200 Tuning Rigotech technikával

Máté chip tuning okán jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója a vezetési élményen és nyomatékán. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése, az erő drasztikus növelése , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor szem előtt tartva az elvárt megbízhatóságot.

Mercedes C200 chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/mercedes-c/

Gyakori, hogy ilyen magas futásteljesítménynél az autó nem tudja már a gyári paramétereket, így nem elvárható hogy a chiptuningra is tökéletesen reagáljon, de szerencsére vannak kivételek is. 17 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A C200 122 PS motorja bőséges betervezett túlméretezéssel bír, ezért a tuning várható haszna bőséges. A motor szuper eredménnyel csiptuningolható, az élettartam sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a 200 CDI (90 kW / 122 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.2 CDI chiptuning előtt tájékozódni kell melyik chippeshez mész, mert a chiptuningok eredménye, költsége igen eltérő!

A kocsid 122 LE erőforrásának és hajtásának megbízhatósága ellenére is gyorsan túlhúzható egy hibás tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett remappal vagy akármilyen Mercedes tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech stage1 beállítás eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Máté kérésének megfelelő Rigotech PPro chippelés kialakítása. A tökéletes tuning néha elsőre megvan a Mercedes futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor létfontosságú a dyno teszt és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Mercedes tuning, remap eredménye ezen a 2.2 CDI motoron: +27% (+33 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +41% (+122 Nm) fokozódásával . Az autót végül közös tesztkör után 157 Ps és 423 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük a tulajdonos bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport légszűrő betétet alkalmazni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Mercedes C200 2.2 CDI 122 LE dyno teszt

FONTOS! Nincs két egyforma Mercedes és ugyan ügyfeleink kérései néha egyezést mutatnak azért elég nagy az eltérés köztük. Ezért minden egyes referenciánk kimenete változatos, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, megint valaki meg gyengébbre akarja. Valakinek fontos a csökkenő fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

mercedes-c200-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott autód maximális biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai eljárásaink mellett, ütős garanciáink biztosítják. Sok ehhez hasonló Mercedest teszteltünk, javítottunk, chiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször publikáltuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Mercedes #C200 #tuning #CDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes C200 tuning » 200 CDI (90 kW / 122 LE) referencia

1 Mercedes C200 tuning 2.2 CDI 122 LE néhány referenciánk

  • Mercedes C200 tuning 2.2 CDI 122 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Mercedes 2.2 CDI 122 LE tuning referenciák

  • Mercedes 2.2 CDI 122 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Mercedes 2.2 CDI chiptuning referenciák

  • Mercedes 2.2 CDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Mercedes C200 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Mercedes tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!