Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes CLA tuning » 250 CGi (155 kW / 211 LE) referencia

Mercedes CLA chiptuning 2.0 CGi 211 LE 2015 Prémium Pro finomhangolás


Mercedes CLA motoroptimalizálás a 120000 kilométert futott 6 éves 211 lóerős 2.0 CGi szekéren, ami Ózd közeléből jött chip tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. DSG váltóval szerelt kivitelnél a chippelés haszna jól mérhető. Meg tudjuk csinálni a DSG tuningját is, de ajánlott biztonságos értékeink esetén szükségtelen, mivel alapbeállításon is lekezeli ezt a többletet.

Még jó, hogy a tuning alatt mértük, szóval a menetdinamika és fogyasztás javulásán felül látható, analizálható a nyomtatott mérési eredmény. A folyamat elején a gyári specifikációhoz viszonyítva erőben 11% (-23 lóerő) elmaradást, nyomatékban 11% (-39Nm) elmaradást regisztráltunk az aktuális 6 éves Mercedesen. Tehát, az autó a 211 Ps 350 NM gyári specifikációhoz viszonyítva 188 lóerőt és 311 Nm-t tudott a Prémium Pro optimalizálásunk előtt.mercedes-cla-tuning-2-0-cgi-211

Mercedes CLA specifikáció

Gyártmány: Mercedes
Típus: CLA
Kivitel: C117 – 2013 – 2016
Motor: 250 CGi (155 kW / 211 LE)
Teljesítmény: 211 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: DSG
Futásteljesítmény: 120000 km
ECU: Bosch MED17.7.2
Motorkód: 27092030
Alvázszám: VDD11794
Gyártási év: 2015
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Kompresszor-benzin-jobban-húzható
Innét érkezett: Ózd

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

mercedes-cla-tuning-chiptuning-2-0-cgi-211

Neked is pont ilyen Mercedesed van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Mercedes tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
Mercedes tuning

Chiptuning táblázat: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Mercedesen

A Rigotech által ajánlott, durvább igénybevételnél is strapabíró chip lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 218 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 370 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok műhely hirdet magasabb adatokat, amiket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő alkatrész szintű károkért csak Te tartod a hátad.


Mercedes CLA Tuning Rigotech technikával

A tulaj chippelés érdekében jött a műhelyünkbe, hogy javítsunk autója menetdinamikáján és előzési képességén. Elvárása emellett kedvezőbb fogyasztás elérése volt, az erő meggyőző növelése , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az eredetivel azonos alacsony szervizköltségeket.

Mercedes CLA lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/mercedes-cla/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A CLA 211 PS motorja és hajtáslánca nagy betervezett mechanikai tartalékkal bír, ennek köszönhetően az optimalizálás várható eredménye nagy. A motor tökéletes eredménnyel húzható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a 250 CGi (155 kW / 211 LE) motorok kiválóan tuningolhatók, van biztonságos tartalékuk.


A 2.0 CGi chippelés előtt érdemes tájékozódni milyen céghez mész, mivel a szolgáltatások minősége, eredménye, díja igen eltérő!

A géped 211 lóerős motorjának és váltójának tartalékai ellenére is kegyetlenül felrobbantható egy túlhúzott akciós csiptuninggal vagy akármilyen Mercedes tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, menete

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő Prémium Pro tuning kialakítása. A tökéletes beállítás néha két lépcsőben kerül finomításra a Mercedes futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg új autók esetén vagy különleges kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Mercedes tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.0 CGi erőforráson: +6% (+11 lóerő) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +15% (+47 Nm) fokozódásával együtt. A Mercedest 199 lóerő és 358 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Kompresszor-benzin-jobban-húzható esetében felesleges sport légszűrő betétet betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Mercedes CLA 2.0 CGi 211 LE teljesítménymérés diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Mercedes teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak azért elég nagy az eltérés köztük. Szóval minden egyes munkánk teljesítménymérése eltér, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más durvábbra, megint valaki finomabbra szeretné. Valakinek elsődleges a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mire képes.

mercedes-cla-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai eljárásaink mellett, egyedülálló együttműködési lehetőségeink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló Mercedest vizsgáltunk, diagoztunk, chip tuningoltunk az 1998 óta eltelt időben és ezekről többször publikáltuk referenciáinkat, méréseinket.

#Mercedes #CLA #tuning #CGi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes CLA tuning » 250 CGi (155 kW / 211 LE) referencia

1 Mercedes CLA tuning 2.0 CGi 211 LE néhány referenciánk

  • Mercedes CLA tuning 2.0 CGi 211 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Mercedes 2.0 CGi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 2.0 CGi teljesítménymérése

  • csoport 2.0 CGi 211 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 2.0 CGi méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány Mercedes 2.0 CGi 211 LE tuning referenciák

  • Mercedes 2.0 CGi 211 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Mercedes 2.0 CGi chiptuning referenciák

  • Mercedes 2.0 CGi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Mercedes CLA chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Mercedes tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!