Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes GLK tuning » 320 CDI (165 kW / 224 LE) referencia

Mercedes GLK 3.0 CDI 224 LE 2008 Prémium Pro Stage1


Mercedes GLK Stage1 beállítás a 280000 km-t futott 13 éves 224 lóerős 3.0 CDI vezérgépen, amely Zalaegerszeg közeléből jött csippelés kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltóval szerelt kivitelnél a stage1 beállítás haszna nem mindig mérhető (pontosan) a váltó kialakítása miatt.

Alap, hogy a tuning elkészítése közben dyno teszteket is csináltunk, így az erő, a nyomaték és fogyasztás javulásán felül kézzelfogható, analizálható a megjelenített mérés. Megérkezésekor a katalógushoz viszonyítva erőben 7% (-16 Ps) elmaradást, nyomatékban 3% (-17Nm) elmaradást regisztráltunk ezen a mai 13 éves Mercedesen. Tehát, az autó a 224 Ps 540 NM katalógushoz hasonlítva 208 lovat és 523 Nm-t hozott a chiptuningunk megkezdésekor.mercedes-glk-tuning-3-0-cdi-224

Mercedes GLK specifikáció

Gyártmány: Mercedes
Típus: GLK
Kivitel: X204 – 2008 – 2010
Motor: 320 CDI (165 kW / 224 LE)
Teljesítmény: 224 LE
Katalógus nyomaték: 540 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 280000 km
ECU: Bosch EDC17CP01
Motorkód: 642961
Alvázszám: WDC20498
Év: 2008
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innen jött: Zalaegerszeg

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Mercedesed van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Mercedes tuningra van szükséged? Kezdj itt:
Mercedes tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott biztonságos növekmény ezen a Mercedesen

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 244 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 600 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok műhely ajánl magasabb értékeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó esetleges mechanikai károkért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Mercedes GLK Tuning a Rigotech műhelyében

Az autó gazdája tuning okán jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója a vezetési élményen és nyomatékán. Kérése ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, az erő meggyőző javítása mellett. Egyúttal szem előtt tartva az elvárt megbízhatóságot.

Mercedes GLK chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/mercedes-glk/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. 13 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A GLK 224 lovas erőforrása bőséges betervezett túlméretezéssel rendelkezik, emiatt a csiptuning várható haszna számottevő. A motor biztonságosan erősíthető, az élettartam sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a 320 CDI (165 kW / 224 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 3.0 CDI chiptuning alkalmával érdemes tájékozódni melyik műhelyhez mész, mert a hangolások megbízhatósága, eredménye, ára nagyon eltérő!

A géped 224 LE erőforrásának és hajtásának tartalékai ellenére is nagyon csúnyán leamortizálható egy útszéli tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chippel vagy Mercedes tuningbox használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, folyamata

Nálunk a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő Prémium Pro optimalizálás kialakítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Mercedes egyediségének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább új autók esetén vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a mérőpad használata és műszeres kontroll.

A Mercedes tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen a 3.0 CDI erőforráson: +15% (+31 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +13% (+67 Nm) fokozódásával . Az autót végül közös tesztkör után 239 lóerő és 590 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál oktalan sport betétszűrőt használni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Mercedes GLK 3.0 CDI 224 LE mérési diagram

Ritka, hogy két Mercedes teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak mégis elég nagy az eltérés köztük. Így minden egyes tuningunk kimenete változatos, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, más gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit tud.

mercedes-glk-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a teljesítménymérések, diagnosztikai módszereink , ütős együttműködési lehetőségeink garantálják. Elég sok ehhez hasonló Mercedest teszteltünk, diagoztunk, motoroptimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször bemutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Mercedes #GLK #tuning #CDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes GLK tuning » 320 CDI (165 kW / 224 LE) referencia

1 Mercedes GLK tuning 3.0 CDI 224 LE néhány referenciánk

  • Mercedes GLK tuning 3.0 CDI 224 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Mercedes 3.0 CDI 224 LE tuning referenciák

  • Mercedes 3.0 CDI 224 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Mercedes 3.0 CDI chiptuning referenciák

  • Mercedes 3.0 CDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Mercedes GLK chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Mercedes tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!