Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes V220 tuning » 220D (120 kW / 163 LE) referencia

Mercedes V220 chiptuning 2.2 CDI 163 lóerő 2019 Prémium Pro beállítás


Mercedes V220 chip tuning ezen az 5000 km-t futott 2 éves 163 LE-s 2.2 CDI vezérgépen, ami Keszthely mellől ugrott át hozzánk csiptuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltóval szerelt esetekben a chip tuning eredménye jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt mértük, szóval a nyomaték és fogyasztás javulásán felül analizálható a kinyomtatott eredmény. Kezdéskor a katalógushoz képest erőben 3% (-5 Ps) elmaradást, nyomatékban 5% (-18Nm) elmaradást mértünk ezen a mai 2 éves Mercedesen. Tehát, 163 LE 380 NM specifikációhoz hasonlítva 158 lovat és 362 Nm-t tudott a Prémium Pro felhúzásunk előtt.mercedes-v220-tuning-2-2-cdi-163

Mercedes V220 részletek

Gyártmány: Mercedes
Típus: V220
Kivitel: 2019 ->
Motor: 220D (120 kW / 163 LE)
Katalógus teljesítmény: 163 LE
Forgatónyomaték: 380 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 5000 km
Motorvezérlő:
Motorkód:
Alvázszám:
Gyártási év: 2019
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Keszthely

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Mercedesed van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Mercedes tuningra van szükséged? Kezdj itt:
Mercedes tuning

Tuning katalógusunkban biztonságos emelés ezen a Mercedesen

Az általunk javasolt, durvább igénybevételnél is biztonságos motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 183 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 420 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos ajánl magasabb értékeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő mechanikai meghibásodásokért egyedül Te tartod a hátad.


Mercedes V220 Tuning a Rigotech műhelyében

Ügyfelünk Mercedese egy 6000 Km-t futott megkímélt autó, ennek megfelelően hibátlan, és jó alany a Chiptuningra. Kérése annyi volt, hogy kicsit legyen jobb, főleg autópályán. A Mercedes Prémium Pro motoroptimalizálásunkra tökéletesen reagál, érezhetően vidámabban viszi a nagy bódét.
István remap okán látogatott Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója vezethetőségén és előzési képességén. Kérése ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás , a rugalmasság érezhető fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal garantálva a gyárival azonos élettartamot.

Mercedes V220 kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/mercedes-v-klasse/

Ez az autó olyan friss, hogy még a lakk sem kötött meg rajta. Szerintem Ügyfelünk a legjobb döntést hozta, hogy ránk a Rigotechre bízta közel új autójának chiptuningját.
A V220 163 LE-s motorja és hajtáslánca számottevő betervezett túlméretezéssel van megáldva, ezért a felhúzás várható eredménye bőséges. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a 220D (120 kW / 163 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.2 CDI chippelés alkalmával jól meg kell nézni milyen chip tuningoshoz fordulsz, mivel a tuningok megbízhatósága, haszna, díja igen eltérő!

A géped 163 LE motorjának valamint hajtásláncának adottságai ellenére is kegyetlenül tönkre tehető egy kezdetleges akciós chip tuninggal vagy Mercedes tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő PPro optimalizálás kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy elsőre megvan a Mercedes egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Mercedes tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.2 CDI erőforráson: +41% (+64 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +22% (+81 Nm) fokozódásával . A Mercedest közös tesztkör után 222 lóerő és 443 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük István pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel esetében nem ajánlott sport betétszűrőt betenni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Mercedes V220 2.2 CDI 163 LE eredménye mérőpadon

FONTOS! Ritka, hogy két Mercedes teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy hasonlók mégis jelentős az eltérés köztük. Így minden egyes munkánk mérési eredménye egyedi, csak az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Hozzá jön, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más durvábbra, valaki gyengébbre akarja. Valakinek fontos a fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mit tud.

mercedes-v220-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a nagy becsben tartott kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a teljesítménymérések, diagnosztikai módszereink , biztonságot adó együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok hasonló Mercedest diagoztunk, optimalizáltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk gyakran közzétettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Mercedes #V220 #tuning #CDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes V220 tuning » 220D (120 kW / 163 LE) referencia

1 Mercedes V220 tuning 2.2 CDI 163 LE néhány referenciánk

  • Mercedes V220 tuning 2.2 CDI 163 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Mercedes 2.2 CDI 163 LE tuning referenciák

  • Mercedes 2.2 CDI 163 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Mercedes 2.2 CDI chiptuning referenciák

  • Mercedes 2.2 CDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Mercedes V220 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Mercedes tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!