Chiptuning » Opel tuning » Opel Astra tuning » 1.4 Turbo (103 kW / 140 LE) referencia

Opel Astra chiptuning 1.4 Turbo 140 LE 2018 Prémium Pro hangolás


Opel Astra csiptuning a 20000 kilométert futott 3 éves 140 LE-s 1.4 Turbo gépen, amely tulajdonosa Budapest mellől érkezett csiptuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltóval szerelt kivitelnél a felhúzás haszna jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.

A tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval a vezetési élmény és pedálreakció javulásán felül bemutatható, kiértékelhető a megjelenített mérés. Megérkezésekor a specifikációhoz viszonyítva teljesítményben 0% (0 lóerő) többletet, nyomatékban 4% (-8Nm) elmaradást mértünk ezen a mai 3 évet megért Opelen. Szóval, 140 Ps 200 NM katalógushoz hasonlítva 140 lovat és 192 Nm-t tudott a chiptuningunk megkezdésekor.opel-astra-tuning-1-4-turbo-140

Opel Astra specifikáció

Gyártmány: Opel
Típus: Astra
Kivitel: (J) – 2009 – 2015
Motor: 1.4 Turbo (103 kW / 140 LE)
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: 200 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 20000 km
ECU: Ac Delco E78
Motorkód: B14NET
Alvázszám:
Évjárat: 2018
Üzemanyag: Benzin
Kialakítás: Turbó-benzin
Ahonnan érkezett: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

opel-astra-tuning-chiptuning-1-4-turbo-140

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/opel-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen az Opelen

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is strapabíró tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 160 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 230 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos ajánl hegyesebb értékeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó mechanikai meghibásodásokért egyedül Te felelsz.


Opel Astra Tuning a Rigotechnél

A tulajdonos tuning okán jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk az autó menetdinamikáján és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése, a rugalmasság meggyőző javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal garantálva az elvárt megbízhatóságot.

Opel Astra kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-astra/

Gyakori vendég nálunk az ilyen éppen bejáratott, kis futású zömében még garanciális autó. Szerintem Ügyfelünk a legjobb döntést hozta, hogy ránk a Rigotechre bízta közel új autójának chiptuningját.
Az Astra 140 lóerős motorja bőséges mechanikai tartalékkal rendelkezik, így a felhúzás várható haszna jelentős. A motor tökéletes eredménnyel húzható, az élettartam sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek az 1.4 Turbo (103 kW / 140 LE) motorok kiválóan tuningolhatók, van biztonságos tartalékuk.


Az 1.4 Turbo motoroptimalizálás alkalmával jól meg kell nézni kihez látogatsz, mivel a szolgáltatások megbízhatósága, eredménye, díja hihetetlenül változatos!

A kocsid 140 Ps motorjának valamint hajtásának adottságai ellenére is kegyetlenül felrobbantható egy kezdetleges akciós tuninggal vagy akármilyen Opel tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, menete

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos kérésének megfelelő Rigotech PPro chippelés megvalósítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra az Opel állapotának és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

Az Opel tuning, remap eredménye ezen az 1.4 Turbo erőforráson: +9% (+13 LE) teljesítményemelkedés, a nyomaték +35% (+68 Nm) növekedésével együtt. Az Opelt közös tesztkör után 153 lóerő és 260 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket választott.

Turbó-benzin motoroknál nem ajánlott sport betétszűrőt alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Opel Astra 1.4 Turbo 140 LE mérési jegyzőkönyv

Ritka, hogy két Opel teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések néha közel állanak egymáshoz mégis jelentős az eltérés köztük. Emiatt minden egyes munkánk teljesítménymérése eltérő, egyedül az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Hozzá jön, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki erősebbre, más alá kéri. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mit mutat.

opel-astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült kocsid teljes biztonságban a legjobb kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai technikáink mellett, biztonságot adó garanciáink szavatolják. Sok ehhez hasonló Opelt vizsgáltunk, diagnosztizáltunk, motoroptimalizáltunk és ezekről többször bemutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Opel #Astra #tuning #Turbo #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Astra tuning » 1.4 Turbo (103 kW / 140 LE) referencia

1 Opel Astra tuning 1.4 Turbo 140 LE néhány referenciánk

  • Opel Astra tuning 1.4 Turbo 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Opel 1.4 Turbo motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.4 Turbo teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.4 Turbo 140 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.4 Turbo méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!