Chiptuning » Opel tuning » Opel Corsa tuning » 1.3 CDTi (70 kW / 95 LE) referencia

Opel Corsa 1.3 CDTi 95 Ps 2014 Prémium Pro Stage1


Opel Corsa csiptuning a 350000 kilométert futott 7 éves 95 lovas 1.3 CDTi Opelen, amely tulajdonosa Albertirsa térségéből érkezett remap ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a motoroptimalizálás haszna azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Természetes, hogy a tuning folyamata alatt lemértük, ezért a vezethetőség és fogyasztás javulása mellett látható, analizálható a kinyomtatott dyno teszt. Megérkezésekor a gyári specifikációhoz képest erőben 4% (-4 lóerő) elmaradást, nyomatékban 0% (0Nm) többletet regisztráltunk az aktuális 7 éves Opelen. Így, az autó a 95 Ps 210 NM katalógushoz hasonlítva 91 LE-t és 210 Nm-t igazolt a Prémium Pro csippelésünk megkezdésekor.opel-corsa-tuning-1-3-cdti-95

Opel Corsa specifikáció

Gyártmány: Opel
Típus: Corsa
Kivitel: (D) – 2006 – 2015
Motor: 1.3 CDTi (70 kW / 95 LE)
Katalógus teljesítmény: 95 LE
Katalógus nyomaték: 210 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 350000 km
Motorvezérlő: Ac Delco E98
Motorkód: A13DTR
Alvázszám: W0L0SDL6
Év: 2014
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan jött: Albertirsa

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

opel-corsa-tuning-chiptuning-1-3-cdti-95

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/opel-tuning/

Chiptuning táblázat: (nem széthajtós) emelés ezen az Opelen

A Rigotech által preferált, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chip lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 110 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 230 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos feltüntet hegyesebb adatokat, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Opel Corsa Tuning Rigotech technikával

Csaba chippelés okán jött hozzánk, hogy javítsunk az autó erején és nyomatékán. Elvárása emellett kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték meggyőző javítása mellett. Mégis szem előtt tartva az érkezővel azonos üzembiztonságot.

Opel Corsa oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-corsa/

Ilyen sok km futásnál többnyire az autók már nem tudják a gyári adatot, a tuning ígéretet is nehezebb vagy lehetetlen tartani a mechanikus adottságok miatt. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A Corsa 95 Cv-s motorja számottevő betervezett túlméretezéssel rendelkezik, a chip tuning várható eredménye számottevő. A motor jól érezhetően chiptuningolható, a megbízhatóság csökkenése technológiánkkal nem merül fel. Ezek az 1.3 CDTi (70 kW / 95 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.3 CDTi remap megrendelésekor érdemes tájékozódni kihez mész, mivel a hangolások minősége, haszna, díja nagyon változatos!

Az autód 95 lóerős erőforrásának és hajtásának tartalékai ellenére is gyorsan leamortizálható egy összecsapott olcsó chiptuninggal vagy akármilyen Opel tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, folyamata

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulaj kérésének megfelelő egyedi PPro tuning kivitelezése. A tökéletes tuning néha két lépcsőben kerül finomításra az Opel egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

Az Opel tuning, chippelés eredménye ezen az 1.3 CDTi motoron: +13% (+12 Ps) teljesítménytöbblet, a nyomaték +9% (+19 Nm) fokozódásával . Az Opelt végül 103 Ps és 229 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Csaba bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport betétszűrőt beszerezni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Opel Corsa 1.3 CDTi 95 LE mérési jegyzőkönyv

Nincs két egyforma Opel és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy közel állanak egymáshoz ennek ellenére elég nagy az eltérés köztük. Szóval minden egyes tuningunk teljesítménymérése változatos, csak a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint más meg óvatosabbra számít. Egyeseknek elsődleges a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit mutat.

opel-corsa-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben autód teljes biztonságban tudhatod. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink mellett, biztonságot adó garanciáink biztosítják. Sok hasonló Opelt teszteltünk, javítottunk, tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és velük kapcsolatban több alkalommal publikáltuk referenciáinkat, méréseinket.

#Opel #Corsa #tuning #CDTi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Corsa tuning » 1.3 CDTi (70 kW / 95 LE) referencia

1 Opel Corsa tuning 1.3 CDTi 95 LE néhány referenciánk

  • Opel Corsa tuning 1.3 CDTi 95 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Opel 1.3 CDTi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.3 CDTi teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.3 CDTi 95 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.3 CDTi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Opel 1.3 CDTi 95 LE tuning referenciák

  • Opel 1.3 CDTi 95 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Opel 1.3 CDTi chiptuning referenciák

  • Opel 1.3 CDTi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Opel Corsa chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!