Chiptuning » Opel tuning » Opel Frontera tuning » 2.2 DTi (85 kW / 115 LE) referencia

Opel Frontera chiptuning 2.2 DTi 115 Ps 2002 Prémium Pro Stage1


Opel Frontera csiptuning ezen a 200000 kilométert futott 19 éves 115 LE-s 2.2 DTi-n, amely Baja mellől érkezett hozzánk csiptuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a remap haszna jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning előtt és után dyno teszteket is csináltunk, ennek köszönhetően a vezetési élmény és fogyasztás javulásán felül kézzelfogható, analizálható a rögzített mérési eredmény. Megérkezésekor a specifikációhoz viszonyítva erőben 13% (-15 LE) elmaradást, forgatónyomatékban 8% (-21Nm) elmaradást regisztráltunk a mai 19 évet megért Opelen. Szóval, 115 lóerő 260 NM gyári adathoz hasonlítva 100 lovat és 239 Nm-t hozott a Prémium Pro remapunk megkezdésekor.opel-frontera-tuning-2-2-dti-115

Opel Frontera specifikáció

Gyártmány: Opel
Típus: Frontera
Kivitel:
Motor: 2.2 DTi (85 kW / 115 LE)
Katalógus teljesítmény: 115 LE
Katalógus nyomaték: 260 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
ECU: Bosch EDC15M
Motorkód: Y22DTH
Alvázszám: W0L06BG7
Év: 2002
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Baja

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

opel-frontera-tuning-chiptuning-2-2-dti-115

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
Opel tuning

Tuning katalógusunkban (nem széthajtós) emelés ezen az Opelen

A Rigotech által ajánlott, üzembiztos chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 140 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 325 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos ajánl magasabb adatokat, amiket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó esetleges mechanikai károkért csak Te tartod a hátad.


Opel Frontera Tuning a Rigotechnél

Dániel csiptuning érdekében jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója erején és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás , a rugalmasság jól érezhető növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal megtartva a gyár által is szavatolt üzembiztonságot.

Opel Frontera oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-frontera/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. Ez egy öreg autó, viszont jobb esetben a kor nem kizáró ok, ha chiptuninggal szeretnénk javítani a menettulajdonságait, fogyasztását.
A Frontera 115 lovas erőforrása számottevő betervezett mechanikai tartalékkal rendelkezik, ezért a chip tuning várható haszna durva. A motor kiváló eredménnyel húzható, az elvárt futásteljesítmény sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.2 DTi (85 kW / 115 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.2 DTi motoroptimalizálás megrendelésekor meg kell nézni milyen chippeshez látogatsz, mert a beállítások eredménye, díja hihetetlenül változatos!

A kocsid 115 Ps erőforrásának és hajtásának megbízhatósága ellenére is azonnal kinyírható egy összetákolt olcsó chip tuninggal vagy akármilyen Opel tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Dániel elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro tuning kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás néha három verzió alatt lesz kiforrott az Opel futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább új autók esetén vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll.

Az Opel tuning, Stage1 eredménye ezen a 2.2 DTi motoron: +17% (+17 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +24% (+57 Nm) fokozódásával együtt. Az Opelt végül közös tesztkör után 117 Ps és 296 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Dániel pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket választott.

Turbódízel autóknál nem ajánlott sport légszűrő betétet alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Opel Frontera 2.2 DTi 115 LE teljesítménymérés diagram

Nincs két egyforma Opel és bár ügyfeleink kérései általánosságban egyezést mutatnak azért jelentős az eltérés köztük. Emiatt minden egyes projektünk mérési eredménye eltérő, csak a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki durvábbra, valaki finomabbra szeretné. Valakinek elsődleges a fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit tud.

opel-frontera-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a szeretett autód teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai módszereink , megnyugtató együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok ehhez hasonló Opelt vizsgáltunk, javítottunk, csiptuningoltunk és ezekről többször feltettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Opel #Frontera #tuning #DTi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Frontera tuning » 2.2 DTi (85 kW / 115 LE) referencia

1 Opel Frontera tuning 2.2 DTi 115 LE néhány referenciánk

  • Opel Frontera tuning 2.2 DTi 115 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Opel 2.2 DTi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 2.2 DTi teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 2.2 DTi 115 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 2.2 DTi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Opel 2.2 DTi 115 LE tuning referenciák

  • Opel 2.2 DTi 115 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Opel 2.2 DTi chiptuning referenciák

  • Opel 2.2 DTi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Opel Frontera chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!