Chiptuning » Opel tuning » Opel Insignia tuning » 2.0 CDTi (120 kW / 163 LE) referencia

Opel Insignia chiptuning 2.0 CDTi 163 lóerő 2015 Prémium Pro csiptuning


Opel Insignia chiptuning a 200000 km-t futott 6 éves 163 lóerős 2.0 CDTi szekéren, ami Tordas térségéből ugrott át hozzánk chip tuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltós esetben a felhúzás hatása jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.


opel-insignia-tuning-2-0-cdti-163

Opel Insignia további részletek

Gyártmány: Opel
Típus: Insignia
Kivitel: 2013 – 2015
Motor: 2.0 CDTi (120 kW / 163 LE)
Teljesítmény: 163 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 200000 km
ECU: Bosch EDC17C19
Motorkód: A20DTH
Alvázszám: W0LGT8EM
Év: 2015
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét jött: Tordas

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning kell? Akkor kezdd itt:
Opel beállításaink kezdőlapja

Chiptuning táblázat: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen az Opelen

Az általunk javasolt durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 183 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 410 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos feltüntet hegyesebb értékeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű károkért nem ő, hanem Te fogsz fizetni.


Opel Insignia tuning a Rigotech műhelyében

A tulaj optimalizálás miatt érkezett hozzánk, mivel javítani szeretne az autó a vezetési élményen és pedálreakcióján. Elvárása emellett kedvezőbb fogyasztás elérése volt, az erő jól érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis szem előtt tartva az elvárt alacsony szervizköltségeket.

Opel Insignia chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-insignia/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
Az Insignia 163 lóerős motorja és hajtáslánca jelentős betervezett túlméretezéssel bír, ennek köszönhetően a stage1 beállítás várható eredménye számottevő. A motor tökéletes eredménnyel chippelhető, az élettartam kockáztatása technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.0 CDTi (120 kW / 163 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.0 CDTi chiptuning alkalmával meg kell nézni milyen chip tuningoshoz mész, mivel a chiptuningok megbízhatósága, haszna, ára eltérő!

Az autód 163 LE erőforrásának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan tönkre tehető egy összetákolt olcsó chip tuninggal vagy akármilyen Opel tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte György elvárásainak megfelelő PPro remap kialakítása. Az elvárás szerinti tuning néha két lépcsőben kerül finomításra az Opel egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben a tulaj kérésére nem mértük a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette a folyamatot.

A csiptuningunk eredménye ezen a 2.0 CDTi erőforráson: agresszívebb gyorsulás és klasszabb dinamika de visszajelzéseink szerint várható az autó fogyasztásának érezhető csökkenése is.

Nagyra értékeljük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál nem kell sport betétszűrőt betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

A Rigotech-nél a féltett autód maximális biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai módszereink , megnyugtató garanciáink biztosítják. Sok ehhez hasonló Opelt teszteltünk, diagoztunk, optimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk több alkalommal megmutattuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Opel #Insignia #tuning #CDTi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Insignia tuning » 2.0 CDTi (120 kW / 163 LE) referencia

1 Opel Insignia tuning 2.0 CDTi 163 LE néhány referenciánk

  • Opel Insignia tuning 2.0 CDTi 163 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Opel 2.0 CDTi 163 LE tuning referenciák

  • Opel 2.0 CDTi 163 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Opel 2.0 CDTi chiptuning referenciák

  • Opel 2.0 CDTi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Opel Insignia chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!