Chiptuning » Opel tuning » Opel Insignia tuning » 2.0 CDTi (120 kW / 163 LE) referencia

Opel Insignia chiptuning 2.0 CDTi 163 Ps 2013 Prémium Pro finomhangolás


Opel Insignia csippelés ezen a 180000 kilométert futott 8 éves 163 lóerős 2.0 CDTi-n, ami kerepes közeléből érkezett chippelés miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. CVT váltóval szerelt kivitelnél a chippelés eredménye kevésbé érezhető, mint manuális vagy DSG váltó esetén, a folyamatosan változó áttétel miatt.


opel-insignia-tuning-2-0-cdti-163

Opel Insignia részletek

Gyártmány: Opel
Típus: Insignia
Kivitel: 2013 – 2015
Motor: 2.0 CDTi (120 kW / 163 LE)
Teljesítmény: 163 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: CVT
Futásteljesítmény: 180000 km
ECU: Bosch EDC17C19
Motorkód: A20DTH
Alvázszám: W0LGT8EM
Gyártási év: 2013
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét jött: kerepes

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
Opel tuning

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) emelés ezen az Opelen

A Rigotech által javasolt még agresszívebb használat esetén is biztonságos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 183 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 410 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely ajánl nagyobb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Opel Insignia tuning a Rigotech műhelyében

Az autó gazdája remap érdekében látogatott a Rigotech-hez, mivel javítani szeretne az autó vezethetőségén és pedálreakcióján. Kérése egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése, a rugalmasság meggyőző fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal megtartva a gyárival azonos megbízhatóságot.

Opel Insignia lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-insignia/

A 100e feletti futás tuning szempontból nem feltétlenül hátrány, ha jól szervizelt autóról van szó. Motordiagnosztika és teljesítménymérés segítenek a pontos állapotfelmérésben, hogy be tudjuk lőni a reális és biztonságos célt. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
Az Insignia 163 lovas motorja és hajtáslánca jelentős betervezett túlméretezéssel bír, tehát a chiptuning várható eredménye számottevő. A motor tökéletes eredménnyel chippelhető, az élettartam kockáztatása technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.0 CDTi (120 kW / 163 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.0 CDTi csiptuning alkalmával meg kell nézni tuning műhelyhez látogatsz, mivel a chiptuningok megbízhatósága, haszna, ára igen változatos!

Az autód 163 LE motorjának valamint hajtásláncának megbízhatósága ellenére is azonnal tönkre tehető egy összecsapott olcsó chip tuninggal vagy akármilyen Opel tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, folyamata

Nálunk a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte László elvárásainak megfelelő egyedi PPro csiptuning megvalósítása. A tökéletes tuning néha két lépcsőben kerül finomításra az Opel állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben a tulaj kérésére nem mértük az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A chip tuningunk eredménye ezen a 2.0 CDTi erőforráson: sokkal jobb pedálreakció és érezhetően dinamikusabb nyomatékkarakterisztika de visszajelzéseink szerint elvárható a fogyasztás érezhető javulása is.

Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem kell sport betétszűrőt betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

A Rigotech-nél a féltett autód maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink mellett, biztonságot adó együttműködési lehetőségeink biztosítják. Elég sok hasonló Opelt teszteltünk, diagoztunk, tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk több alkalommal megmutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Opel #Insignia #tuning #CDTi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Insignia tuning » 2.0 CDTi (120 kW / 163 LE) referencia

1 Opel Insignia tuning 2.0 CDTi 163 LE néhány referenciánk

  • Opel Insignia tuning 2.0 CDTi 163 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Opel 2.0 CDTi 163 LE tuning referenciák

  • Opel 2.0 CDTi 163 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Opel 2.0 CDTi chiptuning referenciák

  • Opel 2.0 CDTi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Opel Insignia chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!