Chiptuning » Opel tuning » Opel Meriva tuning » 1.4 Turbo (88 kW / 120 LE) referencia

Opel Meriva chiptuning 1.4 Turbo 120 Ps 2016 Prémium Pro csippelés


Opel Meriva chip tuning ezen a 140000 km-t futott 5 éves 120 lóerős 1.4 Turbo vezérgépen, amely tulajdonosa Mosonmagyaróvár térségéből érkezett hozzánk chippelés kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a chiptuning hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Még jó, hogy a tuning folyamata alatt mértük, szóval a vezethetőség és fogyasztás javulása mellett kiértékelhető a rögzített mérési eredmény. Kezdéskor a gyári ígérethez képest erőben 7% (8 Ps) többletet, forgatónyomatékban 5% (8Nm) többletet regisztráltunk ezen az aktuális 5 éves Opelen. Szóval, 120 Ps 175 NM specifikációhoz viszonyítva 128 lovat és 183 Nm-t hozott a Prémium Pro chip tuningunk megkezdésekor.opel-meriva-tuning-1-4-turbo-120

Opel Meriva specifikáció

Gyártmány: Opel
Típus: Meriva
Kivitel: (B) – 2014 ->
Motor: 1.4 Turbo (88 kW / 120 LE)
Teljesítmény: 120 LE
Forgatónyomaték: 175 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
ECU: Ac Delco E83
Motorkód: B14NEL
Alvázszám: WOLSH9EM
Gyártási év: 2016
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Turbó-benzin
Ahonnan érkezett: Mosonmagyaróvár

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

opel-meriva-tuning-chiptuning-1-4-turbo-120

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
Opel tuning

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) emelés ezen az Opelen

A Rigotech által javasolt, még agresszívebb használat esetén is biztonságos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 140 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 205 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely ajánl magasabb adatokat, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Opel Meriva Tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos remap érdekében látogatott a Rigotech-hez, mivel javítani szeretne az autó dinamikáján és pedálreakcióján. Kérése ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése, a forgatónyomaték meggyőző fokozása , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor megtartva a gyárival azonos megbízhatóságot.

Opel Meriva lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-meriva/

A 100e feletti futás tuning szempontból nem feltétlenül hátrány, ha jól szervizelt autóról van szó. Motordiagnosztika és teljesítménymérés segítenek a pontos állapotfelmérésben, hogy be tudjuk lőni a reális és biztonságos célt. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Meriva 120 lovas erőforrása és hajtáslánca számottevő mechanikai tartalékkal bír, emiatt a chippelés várható hozadéka nagy. A motor kiváló eredménnyel csiptuningolható, a megbízhatóság csökkenése technológiánkkal kizárt. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


Az 1.4 Turbo remap előtt érdemes tájékozódni milyen csippeshez látogatsz, mert a szolgáltatások minősége, eredménye, költsége brutálisan változatos!

A kocsid 120 Ps motorjának valamint hajtásának tartalékai ellenére is gyorsan tönkre tehető egy akciós beállítással vagy akármilyen Opel tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech stage1 beállítás eredménye, folyamata

Nálunk a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos kérésének megfelelő egyedi PPro chippelés kivitelezése. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott az Opel állapotának és speciális kérések lekövetésével. Leginkább új autók esetén vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

Az Opel tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen az 1.4 Turbo erőforráson: +20% (+26 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +12% (+22 Nm) növekedésével együtt. Az Opelt 154 LE és 205 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Zoltán bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbó-benzin esetében felesleges sport betétszűrőt betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Opel Meriva 1.4 Turbo 120 LE mérési diagram

FONTOS! Nincs két egyforma Opel és bár az ügyfélkérések van, hogy hasonlók azért elég nagy az eltérés köztük. Emiatt minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltér, kifejezetten az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint más óvatosabbra számít. Valakinek fontos a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mit tud.

opel-meriva-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a megbecsült autód teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a pados mérések, diagnosztikai módszereink , egyedülálló együttműködési lehetőségeink szavatolják. Elég sok ehhez hasonló Opelt diagnosztizáltunk, csiptuningoltunk és róluk elég sokszor láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Opel #Meriva #tuning #Turbo #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Meriva tuning » 1.4 Turbo (88 kW / 120 LE) referencia

1 Opel Meriva tuning 1.4 Turbo 120 LE néhány referenciánk

  • Opel Meriva tuning 1.4 Turbo 120 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Opel 1.4 Turbo motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.4 Turbo teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.4 Turbo 120 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.4 Turbo méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Opel 1.4 Turbo 120 LE tuning referenciák

  • Opel 1.4 Turbo 120 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Opel 1.4 Turbo chiptuning referenciák

  • Opel 1.4 Turbo chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Opel Meriva chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!