Chiptuning » Opel tuning » Opel Zafira tuning » 1.6 Turbo (147 kW / 200 LE) referencia

Opel Zafira 1.6 Turbo 200 lóerő 2017 Prémium Pro hangolás


Opel Zafira csippelés a 40000 kilométert futott 4 éves 200 lóerős 1.6 Turbo gépen, amely Hernád közeléből érkezett hozzánk tuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a stage1 beállítás haszna jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, így az erő és pedálreakció javulása mellett bemutatható, analizálható a nyomtatott mérési eredmény. Kezdéskor a katalógusadathoz képest erőben 0% (0 Ps) többletet, forgatónyomatékban 7% (20Nm) többletet regisztráltunk ezen a mai 4 éves Opelen. Tehát, az autó a 200 Ps 280 NM gyári ígérethez hasonlítva 200 LE-t és 300 Nm-t mutatott a csiptuningunk előtt.opel-zafira-tuning-1-6-turbo-200

Opel Zafira részletek

Gyártmány: Opel
Típus: Zafira
Kivitel: (C) – 2011 – 2016
Motor: 1.6 Turbo (147 kW / 200 LE)
Katalógus teljesítmény: 200 LE
Forgatónyomaték: 280 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 40000 km
ECU: Delco E39
Motorkód: B117185
Alvázszám: WOVPE9E5
Gyártási év: 2017
Üzemanyag: Benzin
Konfiguráció: Turbó-benzin
Innen érkezett: Hernád

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

opel-zafira-tuning-chiptuning-1-6-turbo-200

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/opel-tuning/

Chiptuning táblázat: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen az Opelen

Az általunk javasolt, durvább igénybevételnél is biztonságos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 225 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 310 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos reklámoz magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó mechanikai meghibásodásokért csak Te felelsz.


Opel Zafira Tuning Rigotech módra

Balázs chip tuning érdekében érkezett hozzánk, mivel javítani szeretne autója dinamikáján és pedálreakcióján. Kérése emellett fogyasztás csökkenés , az erő jól érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis biztosítva az elvárható alacsony szervizköltségeket.

Opel Zafira tuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-zafira/

Szeretünk ilyen kiváló állapotú keveset futott autón dolgozni. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A Zafira 200 lóerős motorja és hajtáslánca számottevő betervezett tartalékkal bír, a chip tuning várható haszna számottevő. A motor szuper eredménnyel húzható, az üzembiztonság sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


Az 1.6 Turbo chiptuning alkalmával érdemes tájékozódni milyen chippeshez fordulsz, mivel a chiptuningok megbízhatósága, haszna, költsége brutálisan változatos!

Az autód 200 lóerős motorjának és váltójának adottságai ellenére is kegyetlenül kinyírható egy rossz akciós chiptuninggal vagy akármilyen Opel tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, lépései

A Rigotech-nél az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Balázs elvárásainak megfelelő egyedi Rigotech PPro chip tuning megvalósítása. A tökéletes motoroptimalizálás néha elsőre megvan az Opel futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

Az Opel tuning, Stage1 eredménye ezen az 1.6 Turbo erőforráson: +10% (+20 Ps) teljesítménytöbblet, a forgatónyomaték +9% (+28 Nm) növekedésével . Az autót végül 220 lóerő és 328 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Balázs pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbó-benzin autóknál nem kell sport betétszűrőt betenni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Opel Zafira 1.6 Turbo 200 LE dyno teszt

FONTOS! Nincs két egyforma Opel és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak azért elég nagy az eltérés köztük. Emiatt minden egyes referenciánk teljesítménymérése egyedi, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki fölé, megint valaki finomabbra szeretné. Egyeseknek központi kérdés a fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

opel-zafira-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült autód teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink mellett, biztonságot adó együttműködési lehetőségeink biztosítják. Számos ehhez hasonló Opelt vizsgáltunk, diagnosztizáltunk, chippeltünk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről többször láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Opel #Zafira #tuning #Turbo #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Zafira tuning » 1.6 Turbo (147 kW / 200 LE) referencia

1 Opel Zafira tuning 1.6 Turbo 200 LE néhány referenciánk

  • Opel Zafira tuning 1.6 Turbo 200 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Opel 1.6 Turbo motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.6 Turbo teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.6 Turbo 200 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.6 Turbo méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Opel 1.6 Turbo 200 LE tuning referenciák

  • Opel 1.6 Turbo 200 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Opel 1.6 Turbo chiptuning referenciák

  • Opel 1.6 Turbo chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Opel Zafira chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!