Chiptuning » Skoda tuning » Skoda Octavia tuning » 2.0 TSI RS (169 kW / 230 LE) referencia

Skoda Octavia chiptuning 2.0 TSI 230 lóerő 2017 Prémium Pro hangolás


Skoda Octavia motoroptimalizálás ezen a 100000 kilométert futott 4 éves 230 lóerős 2.0 TSI-n, amely Diósd közeléből jött hozzánk csiptuning ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. DSG váltóval szerelt kivitelnél a stage1 beállítás haszna jól mérhető. Meg tudjuk csinálni a DSG tuningját is, de ajánlott biztonságos értékeink esetén szükségtelen, mivel alapbeállításon is lekezeli ezt a többletet.


skoda-octavia-tuning-2-0-tsi-230

Skoda Octavia specifikáció

Gyártmány: Skoda
Típus: Octavia
Kivitel: 2017 – 2019
Motor: 2.0 TSI RS (169 kW / 230 LE)
Katalógus teljesítmény: 230 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: DSG
Futásteljesítmény: 100000 km
ECU:
Motorkód:
Alvázszám: TMBAE7NE
Év: 2017
Üzemanyag: Benzin
Kialakítás: Turbó-benzin
Innen jött: Diósd

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Skodád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Skoda tuningra van szükséged? Kezdj itt:
Skoda tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Skodán

Az általunk preferált biztonságos chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 260 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 410 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely reklámoz nagyobb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért egyedül Te tartod a hátad.


Skoda Octavia tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos chip tuning miatt jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója vezethetőségén és pedálreakcióján. Elvárása emellett fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték érezhető fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva a gyár által is szavatolt üzembiztonságot.

Skoda Octavia oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/skoda-octavia/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
Az Octavia 230 lovas erőforrása és hajtáslánca számottevő mechanikai túlméretezéssel van megáldva, így a chip tuning várható eredménye bőséges. A motor jól érezhetően csiptuningolható, az élettartam csökkenése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


A 2.0 TSI csiptuning alkalmával jól meg kell nézni milyen csippeshez mész, mert a hangolások eredménye, díja hihetetlenül változatos!

Az autód 230 Ps motorjának valamint hajtásláncának megbízhatósága ellenére is kegyetlenül felrobbantható egy igénytelenül kivitelezett olcsó remappal vagy akármilyen Skoda tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, menete

Nálunk az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte a tulaj elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro motoroptimalizálás kialakítása. A tökéletes motoroptimalizálás néha két lépcsőben kerül finomításra a Skoda futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a teljesítménymérés és műszeres kontroll. Most a tulaj kérésére nem mértük az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A Prémium Pro motoroptimalizálásunk eredménye ezen a 2.0 TSI motoron: agresszívebb gyorsulás és érezhetően dinamikusabb nyomatékkarakterisztika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó étvágyának mérséklődése is.

Köszönjük a tulajdonos bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbó-benzin autóknál nem kell sport légszűrő betétet alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Nálunk a nagy becsben tartott kocsid teljes biztonságban tudhatod. Ezt a teljesítménymérések, motordiagnosztikai módszereink , biztonságot adó garanciáink szavatolják. Számos hasonló Skodát teszteltünk, mértünk, chiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Skoda #Octavia #tuning #TSI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Skoda tuning » Skoda Octavia tuning » 2.0 TSI RS (169 kW / 230 LE) referencia

1 Skoda Octavia tuning 2.0 TSI 230 LE néhány referenciánk

  • Skoda Octavia tuning 2.0 TSI 230 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Skoda 2.0 TSI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TSI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TSI 230 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TSI méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Skoda tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Skoda 2.0 TSI 230 LE tuning referenciák

  • Skoda 2.0 TSI 230 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Skoda 2.0 TSI chiptuning referenciák

  • Skoda 2.0 TSI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Skoda Octavia chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Skoda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!