Chiptuning » Suzuki tuning » Suzuki SX4 tuning » 1.6i (79 kW / 107 LE) referencia

Suzuki SX4 1.6 i 107 Ps 2012 Prémium Pro hangolás


Suzuki SX4 chip tuning a 60000 kilométert futott 9 éves 107 lóerős 1.6 i vezérgépen, amely Baja közeléből érkezett hozzánk csippelés miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a chip tuning eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.


suzuki-sx4-tuning-1-6-i-107

Suzuki SX4 adatai

Gyártmány: Suzuki
Típus: SX4
Kivitel:
Motor: 1.6i (79 kW / 107 LE)
Katalógus teljesítmény: 107 LE
Katalógus nyomaték: 145 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 60000 km
ECU: Bosch ME17.8.XX
Motorkód: M15A
Alvázszám:
Évjárat: 2012
Üzemanyag: Benzin
Kialakítás: Szívó-benzin
Innét jött: Baja

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Suzukid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Suzuki tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
Suzuki tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Suzukin

Az általunk ajánlott durvább igénybevételnél is strapabíró chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos hirdet hegyesebb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért csak Te felelsz.

Szívó benzines tuning lapunkon gyors kalkulációt találsz a fogyasztás megtakarításról.

Suzuki SX4 tuning Rigotech technikával

Az Ügyfelünk a 11 literes fogyasztás miatt hozta el hozzánk a Suzukiját. Ritka, 1.5i motoros autó kapott egy fogyasztás-csökkentő chiptuningot, amire a Suzukink nagyon jól reagált.
Ügyfelünk remap okán érkezett a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója a vezetési élményen és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték meggyőző növelése mellett. Egyúttal megtartva a gyár által is szavatolt üzembiztonságot.

Suzuki SX4 chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/suzuki-sx4/

Tuning szempontból ideális, ha az autó már be van járatva, viszont még kellően kevés benne a kilométer ahhoz, hogy biztosan tökéletes állapotban érkezzen. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
A SX4 107 PS motorja a szívó üzem miatt csekély betervezett mechanikai túlméretezéssel rendelkezik, így a csippelés várható hozadéka csúcsteljesítményben nem túl sok. A motor biztonságosan, de szerényebb eredménnyel chiptuningolható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Szívómotoroknál mindig jobb pedálreakció, dinamikusabb működés kis fordulaton, néha jobb fogyasztás a reális cél a mechanikai adottságok miatt. – sosem a csúcsadatok növelése. Ezek, csak kis mértékben javulnak, néha gyári értéken maradnak.


Az 1.6 i chiptuning alkalmával meg kell nézni milyen chippeshez mész, mivel a remap-ok megbízhatósága, haszna, díja nagyon változatos!

Az autód 107 lóerős motorjának és hajtásának adottságai ellenére is kegyetlenül leamortizálható egy útszéli tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett tuninggal vagy bármilyen Suzuki tuningbox használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, lépései

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az ügyfekünk elvárásainak megfelelő egyedi Rigotech PPro csiptuning kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás néha három verzió alatt lesz kiforrott a Suzuki állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll. Most Ügyfelünk kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta munkánkat.

A Prémium Pro optimalizálásunk eredménye ezen az 1.6 i erőforráson: élénkebb gyorsulás és klasszabb dinamika de visszajelzéseink szerint elvárható az autó étvágyának érezhető csökkenése is.

Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Szívó-benzin motoroknál további javulás érdekében érdemes (de nem feltétlenül szükséges!) sport légszűrő betétet alkalmazni mert a szívó benzines tuningnak jó kiegészítője.

Nálunk a féltett autód maximális biztonságban a legjobb kezekben van. Ezt a pados mérések, diagnosztikai eljárásaink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink garantálják. Sok hasonló Suzukit teszteltünk, diagoztunk, chiptuningoltunk az 1998 óta eltelt időben és róluk több alkalommal megmutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Suzuki #SX4 #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Suzuki tuning » Suzuki SX4 tuning » 1.6i (79 kW / 107 LE) referencia

1 Suzuki SX4 tuning 1.6 i 107 LE néhány referenciánk

  • Suzuki SX4 tuning 1.6 i 107 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Suzuki 1.6 i motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 1.6 i teljesítménymérése

  • csoport 1.6 i 107 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 1.6 i méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Suzuki tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Suzuki 1.6 i 107 LE tuning referenciák

  • Suzuki 1.6 i 107 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Suzuki 1.6 i chiptuning referenciák

  • Suzuki 1.6 i chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Suzuki SX4 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Suzuki tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!