Chiptuning » Suzuki tuning » Suzuki Vitara tuning » 1.6 (88 kW / 120 LE) referencia

Suzuki Vitara chiptuning 1.6 i 120 Ps 2017 Prémium Pro Stage1


Suzuki Vitara optimalizálás ezen a 120000 kilométert futott 4 éves 120 lóerős 1.6 i Suzukin, amely tulajdonosa Vaszar térségéből érkezett hozzánk chippelés miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a chip tuning hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.


suzuki-vitara-tuning-1-6-i-120

Suzuki Vitara részletek

Gyártmány: Suzuki
Típus: Vitara
Kivitel: 2015 – 2017
Motor: 1.6 (88 kW / 120 LE)
Teljesítmény: 120 LE
Katalógus nyomaték: 156 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 120000 km
ECU: Bosch ME17.9.61
Motorkód: M16A
Alvázszám: THMLY021
Év: 2017
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Szívó-benzin
Ahonnan érkezett: Vaszar

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Suzukid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Suzuki tuning kell? Kezdj itt:
Suzuki tuning

Tuning katalógusunkban (nem széthajtós) emelés ezen a Suzukin

A Rigotech által preferált durvább igénybevételnél is biztonságos chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok műhely feltüntet magasabb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te felelsz.
Szívó benzin tuning oldalunkon fogyasztás kalkulátorunk mutatja, milen megtakarításra számíthatsz beállításunkkal.

Suzuki Vitara tuning a Rigotechnél

Ügyfelünk motoroptimalizálás érdekében látogatott a Rigotech-hez, hogy javítsunk autója vezethetőségén és előzési képességén. Kérése emellett kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a dinamika meggyőző javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Mégis garantálva a gyár által is szavatolt élettartamot.

Suzuki Vitara chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/suzuki-vitara/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Vitara 120 PS motorja és hajtáslánca a szívó üzem miatt csekély betervezett túlméretezéssel bír, tehát a chippelés várható haszna is kevesebb. A motor biztonságosan, de szerényebb eredménnyel chiptuningolható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Szívómotoron a csúcsnyomaték ritkán nő jelentősen, de beállításunkkal már kisebb fordulatszámon felépül, ettől az autó vezethetősége, az élmény sokat javul, ahogy a ritkább váltások, és kisebb fordulatú üzem miatt a fogyasztás is csökkenni szokott.


Az 1.6 i tuning alkalmával tájékozódni kell milyen chip tuningoshoz fordulsz, mivel a chiptuningok minősége, haszna, hihetetlenül eltérő!

Az autód 120 lovas erőforrásának és hajtásláncának megbízhatósága ellenére is brutálisan túlhúzható egy túlhúzott olcsó csiptuninggal vagy akármilyen Suzuki tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, lépései

Nálunk az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte a tulajdonos kérésének megfelelő egyedi Rigotech PPro remap kialakítása. Az elvárás szerinti tuning néha három verzió alatt lesz kiforrott a Suzuki futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések esetén létfontosságú a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben a tulajdonos kérésére nem mértük a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A motoroptimalizálásunk eredménye ezen az 1.6 i erőforráson: agresszívebb gyorsulás és dinamikusabb gyorsulás de elvárható az autó étvágyának mérséklődése is.

Köszönjük Tamás bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül pont ránk bízta féltett autóját.

Szívó-benzin motoroknál kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!) sport betétszűrőt betenni mert jó kiegészítője PPro szívó benzin tuningunknak.

Műhelyünkben a szeretett kocsid maximális biztonságban tudhatod. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink mellett, megnyugtató együttműködési lehetőségeink biztosítják. Elég sok hasonló Suzukit diagnosztizáltunk, csiptuningoltunk az 1998 óta eltelt időben és róluk többször közzétettük referenciáinkat, méréseinket.

#Suzuki #Vitara #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Suzuki tuning » Suzuki Vitara tuning » 1.6 (88 kW / 120 LE) referencia

1 Suzuki Vitara tuning 1.6 i 120 LE néhány referenciánk

  • Suzuki Vitara tuning 1.6 i 120 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Suzuki 1.6 i motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 1.6 i teljesítménymérése

  • csoport 1.6 i 120 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 1.6 i méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Suzuki tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Suzuki tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!