Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Avensis tuning » 2.0 D-4D (91 kW / 124 LE) referencia

Toyota Avensis chiptuning 2.0 D-4D 124 Ps 2010 Prémium Pro csippelés


Toyota Avensis remap ezen a 300000 kilométert futott 11 éves 124 lóerős 2.0 D-4D szekéren, amely tulajdonosa Budapest közeléből érkezett optimalizálás érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a tuning eredménye könnyen mérhető.

Még jó, hogy a tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, ezért a vezethetőség és pedálreakció javulásán felül bemutatható, kiértékelhető a megjelenített teljesítménymérés. Megérkezésekor a gyári ígérethez képest teljesítményben 6% (-8 LE) elmaradást, forgatónyomatékban 23% (-72Nm) elmaradást mértünk az aktuális 11 éves Toyotán. Így, az autó a 124 Ps 310 NM gyári ígérethez viszonyítva 116 lovat és 238 Nm-t hozott a Prémium Pro chiptuningunk megkezdésekor.toyota-avensis-tuning-2-0-d-4d-124

Toyota Avensis adatai

Gyártmány: Toyota
Típus: Avensis
Kivitel: 2009 – 2015
Motor: 2.0 D-4D (91 kW / 124 LE)
Teljesítmény: 124 LE
Katalógus nyomaték: 310 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 300000 km
ECU: Denso 275922-022 (CAN)
Motorkód: 1AD
Alvázszám: SB1BD76L
Évjárat: 2010
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innen jött: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

toyota-avensis-tuning-chiptuning-2-0-d-4d-124

Neked is pont ilyen Toyotád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Toyota tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/toyota-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Toyotán

A Rigotech által ajánlott, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chiptuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 150 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 360 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningcég reklámoz nagyobb növekményeket, amelyeket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te felelsz.


Toyota Avensis Tuning Rigotech módra

A magas futásteljesítmény ellenére kivételesen jó állapotában vehettük kezelésbe az Avensist. A Toyota teljesíménye kevésnek bizonyult a tulaj előző autóihoz képest, nem csoda, hiszen az egyikkel már járt nálunk. Beállításunkkal ismételten sikerült mosolyt csalnunk az arcára
Az autó gazdája tuning miatt jött a Rigotech-hez, hogy javítsunk az autó menetdinamikáján és pedálreakcióján. Elvárása egyúttal fogyasztás csökkenés elérése, az erő meggyőző javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor megtartva a gyár által is szavatolt megbízhatóságot.

Toyota Avensis chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/toyota-avensis/

Gyakori, hogy ilyen magas futásteljesítménynél az autó nem tudja már a gyári paramétereket, így nem elvárható hogy a chiptuningra is tökéletesen reagáljon, de szerencsére vannak kivételek is. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
Az Avensis 124 PS erőforrása számottevő betervezett mechanikai tartalékkal van megáldva, ennek köszönhetően a remap várható haszna durva. A motor tökéletes eredménnyel chiptuningolható, az élettartam csökkenése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a 2.0 D-4D (91 kW / 124 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 D-4D tuning alkalmával érdemes tájékozódni milyen céghez mész, mert a chiptuningok haszna, díja brutálisan változatos!

A kocsid 124 lóerős erőforrásának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is azonnal kinyírható egy igénytelenül kivitelezett tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett tuninggal vagy akármilyen Toyota tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, menete

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Imre elvárásainak megfelelő Rigotech PPro remap megvalósítása. A tökéletes tuning néha elsőre megvan a Toyota futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg új autók esetén vagy különleges kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Toyota tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen a 2.0 D-4D erőforráson: +20% (+23 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +20% (+47 Nm) fokozódásával együtt. A Toyotát végül közös tesztkör után 139 Ps és 285 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sport légszűrő betétet használni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Toyota Avensis 2.0 D-4D 124 LE dyno teszt

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Toyota és habár az ügyfélkérések van, hogy közel állanak egymáshoz mégis jelentős az eltérés köztük. Ezért minden egyes munkánk dyno tesztje egyedi, egyedül az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki durvábbra, megint más meg gyengébbre akarja. Egyeseknek fontos a javuló fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mire képes.

toyota-avensis-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott autód maximális biztonságban van. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai technikáink , megnyugtató együttműködési lehetőségeink garantálják. Számos ehhez hasonló Toyotát diagoztunk, motoroptimalizáltunk és róluk több alkalommal közzétettük referenciáinkat, méréseinket.

#Toyota #Avensis #tuning #D-4D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Avensis tuning » 2.0 D-4D (91 kW / 124 LE) referencia

1 Toyota Avensis tuning 2.0 D-4D 124 LE néhány referenciánk

  • Toyota Avensis tuning 2.0 D-4D 124 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Toyota tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Toyota tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!