Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 1.8i 20v (92 kW / 125 LE) referencia

Audi A4 1.8 i 125 lóerő 1996 Prémium Pro finomhangolás


Audi A4 chiptuning a 160000 kilométert futott 25 éves 125 lóerős 1.8 i vezérgépen, amely Zákányszék közeléből érkezett csippelés érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a chippelés hatása jól tesztelhető, mérhető.


audi-a4-tuning-1-8-i-125

Audi A4 adatai

Gyártmány: Audi
Típus: A4
Kivitel: B5 – 1995 – 2001
Motor: 1.8i 20v (92 kW / 125 LE)
Katalógus teljesítmény: 125 LE
Forgatónyomaték: 170 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 160000 km
Motorvezérlő: Bosch ME7.5.5
Motorkód: ADR
Alvázszám: AUZZZ8DZ
Évjárat: 1996
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Szívó-benzin
Innét érkezett: Zákányszék

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/audi-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott biztonságos emelés ezen az Audin

Az általunk ajánlott durvább igénybevételnél is biztonságos tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos ajánl hegyesebb növekményeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges alkatrész szintű károkért csak Te tartod a hátad.

Nézd meg fogyasztás kalkulátorunkban, hány forint megtakarításra számíthatsz szívó benzin tuningunkkal.

Audi A4 tuning Rigotech technikával

Az autó gazdája chippelés miatt jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója vezethetőségén és előzési képességén. Elvárása egyúttal fogyasztás csökkenés elérése, a nyomaték jól érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal garantálva a gyár által is szavatolt alacsony szervizköltségeket.

Audi A4 chiptuning kezdőlapunk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a4/

A 100e feletti futás tuning szempontból nem feltétlenül hátrány, ha jól szervizelt autóról van szó. Motordiagnosztika és teljesítménymérés segítenek a pontos állapotfelmérésben, hogy be tudjuk lőni a reális és biztonságos célt. Ez egy öreg autó, viszont jobb esetben a kor nem kizáró ok, ha chiptuninggal szeretnénk javítani a menettulajdonságait, fogyasztását.
Az A4 125 PS erőforrása a szívó üzem miatt csekély betervezett mechanikai túlméretezéssel bír, emiatt a felhúzás várható hozadéka is óvatosabb. A motor javuló fogyasztás mellett kisebb mértékben chiptuningolható, az üzembiztonság csökkenése technológiánkkal kizárt. Szívómotoroknál mindig jobb pedálreakció, dinamikusabb működés kis fordulaton, néha jobb fogyasztás a reális cél a mechanikai adottságok miatt. – sosem a csúcsadatok növelése. Ezek, csak kis mértékben javulnak, néha gyári értéken maradnak.


Az 1.8 i chippelés előtt jól meg kell nézni melyik chippeshez látogatsz, mivel a remap-ok megbízhatósága, megtérülése, költsége nagyon változatos!

A géped 125 Ps erőforrásának valamint váltójának adottságai ellenére is nagyon csúnyán leamortizálható egy összecsapott akciós csiptuninggal vagy akármilyen Audi tuning box telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, lépései

Nálunk az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az ügyfekünk kérésének megfelelő Rigotech PPro stage1 beállítás megvalósítása. A tökéletes tuning néha akár négy verzió tesztelését is igényli az Audi futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Most a tulaj kérésére nem mértük a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A chiptuningunk eredménye ezen az 1.8 i erőforráson: élénkebb gyorsulás és klasszabb dinamika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó étvágyának érezhető csökkenése is.

Köszönjük Zsolt bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Szívó-benzin motoroknál érdemes (de nem kötelező) sport betétszűrőt alkalmazni mivel szívó benzinesnél további javulást hozhat.

Nálunk a féltett autód teljes biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai módszereink , biztonságot adó együttműködési lehetőségeink garantálják. Számos hasonló Audit teszteltünk, javítottunk, motoroptimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és ezekről gyakran már láthattad referenciáinkat, méréseinket.

#Audi #A4 #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 1.8i 20v (92 kW / 125 LE) referencia

1 Audi A4 tuning 1.8 i 125 LE néhány referenciánk

  • Audi A4 tuning 1.8 i 125 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Audi 1.8 i motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.8 i teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.8 i 125 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.8 i méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!