Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 1.9 TDI (81 kW / 110 LE) referencia

Audi A4 1.9 TDI 110 Ps 1999 Prémium Pro Stage1


Audi A4 Stage1 beállítás a 350000 km-t futott 22 éves 110 lóerős 1.9 TDI szekéren, ami Réde közeléből érkezett motoroptimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a chippelés hatása könnyen mérhető.


audi-a4-tuning-1-9-tdi-110

Audi A4 további részletek

Gyártmány: Audi
Típus: A4
Kivitel: B5 – 1995 – 2001
Motor: 1.9 TDI (81 kW / 110 LE)
Teljesítmény: 110 LE
Katalógus nyomaték: 240 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 350000 km
ECU: Bosch EDC15V
Motorkód: AFN
Alvázszám: WAUZZZ8D
Évjárat: 1999
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan jött: Réde

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuning érdekel? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/audi-tuning/

Tuning katalógusunkban biztonságos növekmény ezen az Audin

Az általunk ajánlott még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chiptuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 130 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 300 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég reklámoz nagyobb értékeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges mechanikai károkért csak Te tartod a hátad.


Audi A4 tuning a Rigotech műhelyében

Az autó gazdája chip tuning okán látogatott hozzánk, hogy javítsunk autója vezethetőségén és nyomatékán. Kérése emellett kedvezőbb fogyasztás , az erő meggyőző növelése mellett. Ugyanakkor garantálva az eredetivel azonos megbízhatóságot.

Audi A4 chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a4/

Gyakori, hogy ilyen magas futásteljesítménynél az autó nem tudja már a gyári paramétereket, így nem elvárható hogy a chiptuningra is tökéletesen reagáljon, de szerencsére vannak kivételek is. Ez egy öreg autó, viszont jobb esetben a kor nem kizáró ok, ha chiptuninggal szeretnénk javítani a menettulajdonságait, fogyasztását.
Az A4 110 lóerős erőforrása számottevő betervezett tartalékkal rendelkezik, emiatt az optimalizálás várható haszna számottevő. A motor jól érezhetően csiptuningolható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Esetünkben az 1.9 TDI (81 kW / 110 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.9 TDI optimalizálás megrendelésekor meg kell nézni milyen céghez látogatsz, mert a tuningboxok megbízhatósága, megtérülése, díja nagyon eltérő!

A géped 110 LE erőforrásának és váltójának tartalékai ellenére is nagyon csúnyán tönkre tehető egy igénytelenül kivitelezett tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chiptuninggal vagy akármilyen Audi tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, menete

A Rigotech-nél a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az ügyfekünk elvárásainak megfelelő Prémium Pro chiptuning kivitelezése. A tökéletes tuning van, hogy akár négy verzió tesztelését is igényli az Audi állapotának és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén nélkülözhetetlen a mérőpad használata és műszeres kontroll. Jelen esetben a tulajdonos kérésére nem padoztuk a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette a folyamatot.

A Prémium Pro optimalizálásunk eredménye ezen az 1.9 TDI erőforráson: agresszívebb gyorsulás és dinamikusabb gyorsulás de visszajelzéseink alapján mérhető az autó étvágyának érezhető mérséklődése is.

Nagyra értékeljük Attila pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel autóknál nem ajánlott sport légszűrő betétet beszerezni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

A Rigotech-nél a féltett kocsid maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai eljárásaink , biztonságot adó garanciáink garantálják. Számos hasonló Audit diagnosztizáltunk, chip tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször feltettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Audi #A4 #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 1.9 TDI (81 kW / 110 LE) referencia

1 Audi A4 tuning 1.9 TDI 110 LE néhány referenciánk

  • Audi A4 tuning 1.9 TDI 110 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Audi 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI 110 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!