Chiptuning » Honda tuning » Honda CR-V tuning » 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) referencia

Honda CR-V 2.2 CTDi 140 Ps 2005 Prémium Pro beállítás


Honda CR-V chiptuning a 200000 kilométert futott 16 éves 140 LE-s 2.2 CTDi vezérgépen, amely tulajdonosa Győr mellől ugrott át optimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a tuning eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.

A tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, így az erő, a nyomaték és pedálreakció javulásán felül kézzelfogható, analizálható a kinyomtatott dyno teszt. Érkezéskor a katalógushoz képest teljesítményben 11% (-15 Ps) elmaradást, nyomatékban 7% (-25Nm) elmaradást regisztráltunk a mai 16 éves Hondán. Szóval, 140 Ps 340 NM katalógushoz viszonyítva 125 lóerőt és 315 Nm-t mutatott a tuningunk megkezdésekor.honda-cr-v-tuning-2-2-ctdi-140

Honda CR-V részletek

Gyártmány: Honda
Típus: CR-V
Kivitel: 2002 – 2006
Motor: 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE)
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Katalógus nyomaték: 340 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
ECU: Bosch EDC16C7
Motorkód: N22A
Alvázszám: SSHSSSRD
Évjárat: 2005
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen jött: Győr

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

honda-cr-v-tuning-chiptuning-2-2-ctdi-140

Neked is pont ilyen Hondád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Honda tuning kell? Akkor kezdd itt:
Honda tuning

Tuning katalógusunkban (nem széthajtós) növekmény ezen a Hondán

Az általunk preferált, durvább igénybevételnél is üzembiztos tuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 160 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 400 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok műhely reklámoz magasabb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő alkatrész szintű károkért Te fogsz fizetni.


Honda CR-V Tuning a Rigotechnél

Ügyfekünk csippelés miatt jött a műhelyünkbe, hogy javítsunk autója erején és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése, a forgatónyomaték érezhető javítása , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az elvárt üzembiztonságot.

Honda CR-V chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/honda-cr-v/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A CR-V 140 lovas erőforrása és hajtáslánca jelentős mechanikai túlméretezéssel rendelkezik, emiatt a chiptuning várható eredménye bőséges. A motor jól érezhetően chiptuningolható, az üzembiztonság sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.2 CTDi chiptuning alkalmával jól meg kell nézni melyik chippeshez fordulsz, mert a hangolások minősége, eredménye, díja brutálisan eltérő!

A kocsid 140 LE erőforrásának és hajtásláncának megbízhatósága ellenére is brutálisan felrobbantható egy rosszul megírt tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett remappal vagy akármilyen Honda tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, lépései

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Oszkár kérésének megfelelő egyedi Rigotech PPro optimalizálás kivitelezése. Az elvárás szerinti beállítás néha két lépcsőben kerül finomításra a Honda futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg új autók esetén vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Honda tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.2 CTDi motoron: +31% (+39 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +19% (+61 Nm) fokozódásával együtt. A Hondát végül 164 LE és 376 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket választott.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sport betétszűrőt betenni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Honda CR-V 2.2 CTDi 140 LE eredménye mérőpadon

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Honda és ugyan ügyfeleink elvárásai valamikor hasonlók mégis jelentős a különbség köztük. Ezért minden egyes referenciánk kimenete változatos, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más durvábbra, megint más gyengébbre akarja. Egyeseknek központi kérdés a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit tud.

honda-cr-v-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült kocsid teljes biztonságban van. Ezt a teljesítménymérések, motordiagnosztikai módszereink mellett, megnyugtató együttműködési lehetőségeink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló Hondát teszteltünk, diagoztunk, chip tuningoltunk az 1998 óta eltelt időben és róluk gyakran bemutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Honda #CR-V #tuning #CTDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Honda tuning » Honda CR-V tuning » 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) referencia

1 Honda CR-V tuning 2.2 CTDi 140 LE néhány referenciánk

  • Honda CR-V tuning 2.2 CTDi 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Honda 2.2 CTDi 140 LE tuning referenciák

  • Honda 2.2 CTDi 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Honda 2.2 CTDi chiptuning referenciák

  • Honda 2.2 CTDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Honda CR-V chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Honda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!