Chiptuning » Honda tuning » Honda FR-V tuning » 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) referencia

Honda FR-V 2.2 CTDi 140 Ps 2008 Prémium Pro hangolás


Honda FR-V motoroptimalizálás ezen a 240000 km-t futott 13 éves 140 lovas 2.2 CTDi vezérgépen, amely tulajdonosa Solymár közeléből jött tuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a chippelés hatása jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning előtt és után teljesítménymérést is csináltunk, ezért a menetdinamika és fogyasztás javulásán felül látható, kiértékelhető a rögzített teljesítménymérés. Megérkezésekor a gyári specifikációhoz viszonyítva teljesítményben 1% (1 lóerő) többletet, forgatónyomatékban 3% (10Nm) többletet rögzítettünk a mai 13 évet megért Hondán. Tehát, az autó a 140 LE 340 NM gyári ígérethez hasonlítva 141 LE-t és 350 Nm-t tudott a csippelésünk előtt.honda-fr-v-tuning-2-2-ctdi-140

Honda FR-V alapadatok

Gyártmány: Honda
Típus: FR-V
Kivitel: 2004 – 2010
Motor: 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE)
Teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: 340 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16C1-7
Motorkód: N22A
Alvázszám:
Évjárat: 2008
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innen érkezett: Solymár

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

honda-fr-v-tuning-chiptuning-2-2-ctdi-140

Neked is pont ilyen Hondád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Honda tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
Honda tuning

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen a Hondán

A Rigotech által ajánlott, durvább igénybevételnél is strapabíró chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 160 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 400 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos reklámoz magasabb növekményeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű károkért csak Te tartod a hátad.


Honda FR-V Tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos csiptuning miatt jött hozzánk, hogy javítsunk autója menetdinamikáján és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis biztosítva a gyári alacsony szervizköltségeket.

Honda FR-V oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/honda-fr-v/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. 13 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A FR-V 140 lovas motorja jelentős betervezett mechanikai tartalékkal bír, ennek köszönhetően a csiptuning várható hozadéka nagy. A motor tökéletes eredménnyel erősíthető, az élettartam sérülése technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.2 CTDi chiptuning megrendelésekor meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mert a szolgáltatások eredménye, díja eltérő!

Szeretett autód 140 lovas motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is azonnal felrobbantható egy kezdetleges akciós chiptuninggal vagy Honda tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, folyamata

Nálunk az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos kérésének megfelelő Prémium Pro chip tuning kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Honda futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Honda tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.2 CTDi erőforráson: +20% (+28 LE) teljesítmény javulás, a forgatónyomaték +16% (+55 Nm) fokozódásával együtt. A Hondát végül közös tesztkör után 169 Ps és 405 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál felesleges sport légszűrő betétet betenni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Honda FR-V 2.2 CTDi 140 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Ritka, hogy két Honda teljesen egyforma és bár az ügyfélkérések néha egyezést mutatnak mégis jelentős az eltérés köztük. Így minden egyes munkánk teljesítménymérése egyedi, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint más óvatosabbra számít. Egyeseknek elsődleges a fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

honda-fr-v-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült autód teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok ehhez hasonló Hondát diagoztunk, chip tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk több alkalommal közzétettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Honda #FR-V #tuning #CTDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Honda tuning » Honda FR-V tuning » 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) referencia

1 Honda FR-V tuning 2.2 CTDi 140 LE néhány referenciánk

  • Honda FR-V tuning 2.2 CTDi 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Honda 2.2 CTDi 140 LE tuning referenciák

  • Honda 2.2 CTDi 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Honda 2.2 CTDi chiptuning referenciák

  • Honda 2.2 CTDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Honda FR-V chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Honda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!