Chiptuning » Mazda tuning » Mazda 6 tuning » 2.2 Skyactiv-D (129 kW / 175 LE) referencia

Mazda 6 2.2 Skyactiv-D 175 lóerő 2015 Prémium Pro finomhangolás


Mazda 6 tuning a 180508 kilométert futott 6 éves 175 lóerős 2.2 Skyactiv-D vezérgépen, ami Gyöngyös mellől jött csippelés érdekében Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez. Automata váltóval szerelt esetekben a csiptuning hatása jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.


mazda-6-tuning-2-2-skyactiv-d-175

Mazda 6 specifikáció

Gyártmány: Mazda
Típus: 6
Kivitel: 2013 ->
Motor: 2.2 Skyactiv-D (129 kW / 175 LE)
Teljesítmény: 175 LE
Forgatónyomaték: 420 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 180508 km
ECU: Denso SH1
Motorkód: SH
Alvázszám:
Év: 2015
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen érkezett: Gyöngyös

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Mazdád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Mazda tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
Mazda tuning

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) növekmény ezen a Mazdán

A Rigotech által javasolt durvább igénybevételnél is strapabíró chiptuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 195 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 470 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos feltüntet nagyobb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő mechanikai károkért csak Te tartod a hátad.


Mazda 6 tuning Rigotech technikával

Ügyfelünk kérése egy hosszú távon megbizható, üzembiztos egyedi beállítás volt, mely segítségével az autómata váltó felesleges túlpörgetése is mérséklődik. A Mazda 6-os hangolását követően az autót mintha kicserélték volna, kellemesen nyomatékos, és egyenletes lett a karakterisztika.
Péter motoroptimalizálás okán jött Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez, hogy javítsunk az autó vezethetőségén és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés , a rugalmasság jól érezhető növelése , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva a gyárival azonos megbízhatóságot.

Mazda 6 chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/mazda-6/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A 6 175 LE-s motorja és hajtáslánca jelentős mechanikai túlméretezéssel bír, emiatt a chip tuning várható hozadéka bőséges. A motor jól érezhetően csiptuningolható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.2 Skyactiv-D (129 kW / 175 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.2 Skyactiv-D tuning előtt érdemes tájékozódni milyen chip tuningoshoz fordulsz, mivel a tuningboxok megbízhatósága, haszna, ára eltérő!

Az autód 175 LE motorjának és váltójának megbízhatósága ellenére is brutálisan felrobbantható egy összetákolt akciós csiptuninggal vagy bármilyen Mazda tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az ügyfekünk elvárásainak megfelelő Prémium Pro chippelés kialakítása. Az elvárás szerinti tuning néha három verzió alatt lesz kiforrott a Mazda egyediségének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Most Ügyfelünk kérésére nem padoztuk a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta munkánkat.

A Prémium Pro chip tuningunk eredménye ezen a 2.2 Skyactiv-D motoron: agresszívebb gyorsulás és klasszabb dinamika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó étvágyának érezhető csökkenése is.

Nagyra értékeljük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál felesleges sport betétszűrőt használni mivel az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Nálunk a nagy becsben tartott kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai módszereink , ütős együttműködési lehetőségeink szavatolják. Számos hasonló Mazdát diagnosztizáltunk, optimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk elég sokszor közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Mazda #6 #tuning #Skyactiv-D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Mazda tuning » Mazda 6 tuning » 2.2 Skyactiv-D (129 kW / 175 LE) referencia

1 Mazda 6 tuning 2.2 Skyactiv-D 175 LE néhány referenciánk

  • Mazda 6 tuning 2.2 Skyactiv-D 175 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Mazda 2.2 Skyactiv-D motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 2.2 Skyactiv-D teljesítménymérése

  • csoport 2.2 Skyactiv-D 175 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 2.2 Skyactiv-D méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Mazda tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Mazda 2.2 Skyactiv-D 175 LE tuning referenciák

  • Mazda 2.2 Skyactiv-D 175 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Mazda 2.2 Skyactiv-D chiptuning referenciák

  • Mazda 2.2 Skyactiv-D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Mazda 6 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Mazda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!