Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes GLE tuning » 350 CDI 4Matic (190 kW / 258 LE) referencia

Mercedes GLE chiptuning 3.0 CDI 258 lóerő 2015 Prémium Pro Stage1


Mercedes GLE csippelés a 60000 kilométert futott 6 éves 258 lóerős 3.0 CDI-n, ami Aparhant közeléből érkezett hozzánk chip tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltós esetekben a remap haszna jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.


mercedes-gle-tuning-3-0-cdi-258

Mercedes GLE specifikáció

Gyártmány: Mercedes
Típus: GLE
Kivitel: 2015 – 2018
Motor: 350 CDI 4Matic (190 kW / 258 LE)
Teljesítmény: 258 LE
Forgatónyomaték: 620 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 60000 km
ECU: Bosch EDC17C46
Motorkód:
Alvázszám: WDC16602
Év: 2015
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan jött: Aparhant

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Mercedesed van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Mercedes tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/mercedes-tuning/

Chiptuning táblázat: (nem széthajtós) emelés ezen a Mercedesen

A Rigotech által ajánlott időtálló tuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 278 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 680 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos ajánl nagyobb értékeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért egyedül Te tartod a hátad.


Mercedes GLE tuning Rigotech technikával

Az autó gazdája csiptuning miatt érkezett a Rigotech-hez, hogy javítsunk az autó robbanékonyságán és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás , a forgatónyomaték drasztikus javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal megtartva az elvárt megbízhatóságot.

Mercedes GLE chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/mercedes-gle/

Szeretünk ilyen kiváló állapotú keveset futott autón dolgozni. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A GLE 258 Cv-s erőforrása számottevő betervezett túlméretezéssel bír, ezért a chippelés várható hozadéka számottevő. A motor jól érezhetően chippelhető, az üzembiztonság kockáztatása nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 3.0 CDI chiptuning előtt tájékozódni kell milyen chip tuningoshoz látogatsz, mert a hangolások eredménye, költsége brutálisan eltérő!

A kocsid 258 LE erőforrásának és hajtásláncának tartalékai ellenére is brutálisan túlhúzható egy hibás akciós chiptuninggal vagy Mercedes tuningbox telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, menete

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő PPro remap megvalósítása. A tökéletes beállítás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Mercedes egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben Ügyfelünk kérésére nem padoztuk a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta munkánkat.

A csiptuningunk eredménye ezen a 3.0 CDI erőforráson: és klasszabb dinamika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó étvágyának érezhető csökkenése is.

Köszönjük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket választott.

Turbódízel autóknál nem kell sport betétszűrőt alkalmazni mert további javulást nem fog hozni.

Nálunk kocsid teljes biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink , ütős garanciáink garantálják. Számos ehhez hasonló Mercedest teszteltünk, javítottunk, csiptuningoltunk és róluk elég sokszor láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Mercedes #GLE #tuning #CDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Mercedes tuning » Mercedes GLE tuning » 350 CDI 4Matic (190 kW / 258 LE) referencia

1 Mercedes GLE tuning 3.0 CDI 258 LE néhány referenciánk

  • Mercedes GLE tuning 3.0 CDI 258 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Mercedes 3.0 CDI 258 LE tuning referenciák

  • Mercedes 3.0 CDI 258 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Mercedes 3.0 CDI chiptuning referenciák

  • Mercedes 3.0 CDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Mercedes GLE chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Mercedes tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!