Chiptuning » Opel tuning » Opel Astra tuning » 1.4 Turbo (103 kW / 140 LE) referencia

Opel Astra chiptuning 1.4 Turbo 140 Ps 2012 Prémium Pro beállítás


Opel Astra motoroptimalizálás a 160000 km-t futott 9 éves 140 LE-s 1.4 Turbo szekéren, amely Szeged közeléből érkezett hozzánk tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a chippelés haszna jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt mértük, ezért a menetdinamika és pedálreakció javulása mellett analizálható a megjelenített dyno teszt. A folyamat elején a katalógusadathoz képest teljesítményben 9% (-12 lóerő) elmaradást, nyomatékban 3% (5Nm) többletet mértünk ezen a mai 9 éves Opelen. Tehát, az autó a 140 Ps 200 NM specifikációhoz képest 128 lovat és 205 Nm-t igazolt a csiptuningunk előtt.opel-astra-tuning-1-4-turbo-140

Opel Astra specifikáció

Gyártmány: Opel
Típus: Astra
Kivitel: (J) – 2009 – 2015
Motor: 1.4 Turbo (103 kW / 140 LE)
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Katalógus nyomaték: 200 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 160000 km
Motorvezérlő: Ac Delco E78
Motorkód: A14NET
Alvázszám: W0LPE8EC
Gyártási év: 2012
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Turbó-benzin
Innen érkezett: Szeged

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

opel-astra-tuning-chiptuning-1-4-turbo-140

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
Opel tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen az Opelen

Az általunk preferált, durvább igénybevételnél is üzembiztos chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 160 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 230 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég reklámoz hegyesebb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te fogsz fizetni.


Opel Astra Tuning a Rigotech műhelyében

Az autó gazdája tuning miatt érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója menetdinamikáján és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése, az erő meggyőző fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor szem előtt tartva a gyárival azonos alacsony szervizköltségeket.

Opel Astra kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-astra/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
Az Astra 140 Cv-s erőforrása és hajtáslánca bőséges betervezett túlméretezéssel bír, ezért a tuning várható hozadéka jelentős. A motor biztonságosan húzható, az élettartam sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


Az 1.4 Turbo motoroptimalizálás alkalmával jól meg kell nézni milyen céghez mész, mert a beállítások haszna, díja brutálisan eltérő!

Szeretett autód 140 Ps motorjának és hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan leamortizálható egy igénytelenül kivitelezett tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chip tuninggal vagy bármilyen Opel tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, lépései

A Rigotech-nél a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az ügyfekünk elvárásainak megfelelő Prémium Pro remap kivitelezése. A tökéletes tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra az Opel állapotának és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és folyamatos diagnosztikai kontroll.

Az Opel tuning, chippelés eredménye ezen az 1.4 Turbo erőforráson: +12% (+15 lóerő) teljesítményemelkedés, a nyomaték +14% (+29 Nm) javulásával . Az autót végül közös tesztkör után 143 Ps és 234 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Balázs pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbó-benzin esetében felesleges sport betétszűrőt beszerezni mert további javulást nem fog hozni.

Opel Astra 1.4 Turbo 140 LE teljesítménymérés diagram

Nincs két egyforma Opel és habár az ügyfélkérések van, hogy egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy a differencia köztük. Így minden egyes munkánk teljesítménymérése eltér, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki fölé, más meg gyengébbre akarja. Egyeseknek fontos a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit mutat.

opel-astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a szeretett autód teljes biztonságban van. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai módszereink , ütős garanciáink garantálják. Számos ehhez hasonló Opelt teszteltünk, diagnosztizáltunk, optimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Opel #Astra #tuning #Turbo #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Astra tuning » 1.4 Turbo (103 kW / 140 LE) referencia

1 Opel Astra tuning 1.4 Turbo 140 LE néhány referenciánk

  • Opel Astra tuning 1.4 Turbo 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Opel 1.4 Turbo motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.4 Turbo teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.4 Turbo 140 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.4 Turbo méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!