Chiptuning » Opel tuning » Opel Cascada tuning » 1.6 Turbo (125 kW / 170 LE) referencia

Opel Cascada 1.6 Turbo 170 Ps 2016 Prémium Pro csippelés


Opel Cascada motoroptimalizálás ezen a 40000 km-t futott 5 éves 170 lovas 1.6 Turbo szekéren, amely tulajdonosa Budapest térségéből érkezett hozzánk remap ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltós esetekben a motoroptimalizálás eredménye jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.

Még jó, hogy a tuning előtt és után mértük, ennek köszönhetően az erő és pedálreakció javulásán felül látható, analizálható a számszerűsített teljesítménymérés. A folyamat elején a gyári ígérethez képest erőben 9% (-15 lóerő) elmaradást, nyomatékban 1% (-3Nm) elmaradást rögzítettünk az aktuális 5 éves Opelen. Szóval, 170 Ps 260 NM specifikációhoz hasonlítva 155 LE-t és 257 Nm-t tudott a Prémium Pro felhúzásunk előtt.opel-cascada-tuning-1-6-turbo-170

Opel Cascada további részletek

Gyártmány: Opel
Típus: Cascada
Kivitel: 2013 ->
Motor: 1.6 Turbo (125 kW / 170 LE)
Teljesítmény: 170 LE
Forgatónyomaték: 260 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 40000 km
ECU: Ac Delco E39A
Motorkód: B1161206
Alvázszám: W0LWT3D9
Év: 2016
Üzemanyag: Benzin
Kialakítás: Turbó-benzin
Innét érkezett: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning kell? Kezdj itt:
Opel tuning

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen az Opelen

A Rigotech által preferált, strapabíró motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 195 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 290 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos ajánl magasabb értékeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó esetleges alkatrész szintű károkért egyedül Te felelsz.


Opel Cascada Tuning Rigotech technikával

A tulaj chiptuning miatt érkezett a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne az autó menetdinamikáján és nyomatékán. Vágya ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a rugalmasság meggyőző javítása mellett. Egyúttal biztosítva a gyárival azonos alacsony szervizköltségeket.

Opel Cascada tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-cascada/

Szeretünk ilyen kiváló állapotú keveset futott autón dolgozni. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A Cascada 170 lovas erőforrása számottevő mechanikai tartalékkal van megáldva, ennek köszönhetően a motoroptimalizálás várható haszna bőséges. A motor biztonságosan húzható, az élettartam kockáztatása technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


Az 1.6 Turbo chiptuning előtt tájékozódni kell melyik chippeshez mész, mert a szolgáltatások megbízhatósága, haszna, díja változatos!

A géped 170 LE erőforrásának valamint hajtásláncának adottságai ellenére is brutálisan felrobbantható egy rosszul megírt akciós chip tuninggal vagy Opel tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, folyamata

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az ügyfekünk kérésének megfelelő Rigotech PPro stage1 beállítás kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott az Opel állapotának és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll.

Az Opel tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen az 1.6 Turbo motoron: +29% (+45 LE) teljesítmény javulás, a nyomaték +17% (+43 Nm) növekedésével . Az autót végül közös tesztkör után 200 LE és 300 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük László pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbó-benzin motoroknál nem kell sportlégszűrőt betenni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Opel Cascada 1.6 Turbo 170 LE mérési jegyzőkönyv

Ritka, hogy két Opel teljesen egyforma és habár ügyfeleink elvárásai van, hogy közel állanak egymáshoz mégis elég nagy a differencia köztük. Szóval minden egyes referenciánk dyno tesztje egyedi, csak az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, valaki meg óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit mutat.

opel-cascada-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a féltett autód maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a teljesítménymérések, motordiagnosztikai módszereink , megnyugtató garanciáink szavatolják. Sok hasonló Opelt javítottunk, chippeltünk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről többször megmutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Opel #Cascada #tuning #Turbo #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Cascada tuning » 1.6 Turbo (125 kW / 170 LE) referencia

1 Opel Cascada tuning 1.6 Turbo 170 LE néhány referenciánk

  • Opel Cascada tuning 1.6 Turbo 170 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Opel 1.6 Turbo motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.6 Turbo teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.6 Turbo 170 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.6 Turbo méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Opel 1.6 Turbo 170 LE tuning referenciák

  • Opel 1.6 Turbo 170 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Opel 1.6 Turbo chiptuning referenciák

  • Opel 1.6 Turbo chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Opel Cascada chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!