Chiptuning » Opel tuning » Opel Meriva tuning » 1.4i 16v (74 kW / 100 LE) referencia

Opel Meriva chiptuning 1.4 i 100 LE 2010 Prémium Pro beállítás


Opel Meriva chip tuning a 138400 kilométert futott 11 éves 100 LE-s 1.4 i-n, amely Nagykanizsa közeléből érkezett chip tuning kedvéért Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez. Kézi váltóval szerelt esetekben a csippelés eredménye jól tesztelhető, mérhető.


opel-meriva-tuning-1-4-i-100

Opel Meriva további részletek

Gyártmány: Opel
Típus: Meriva
Kivitel: (B) – 2010 – 2013
Motor: 1.4i 16v (74 kW / 100 LE)
Teljesítmény: 100 LE
Forgatónyomaték: 130 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 138400 km
ECU: Ac Delco E83
Motorkód: A14XER
Alvázszám:
Gyártási év: 2010
Üzemanyag: Benzin
Konfiguráció: Szívó-benzin
Innét érkezett: Nagykanizsa

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning kell? Kezdj itt:
Opel beállításaink kezdőlapja

Tuning katalógusunkban ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen az Opelen

Az általunk preferált durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely reklámoz nagyobb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó esetleges alkatrész szintű károkért Te tartod a hátad.

Nézd meg fogyasztás kalkulátorunkban, hány forint megtakarításra számíthatsz szívó benzin tuningunkkal.

Opel Meriva tuning Rigotech módra

Az autó gazdája chiptuning okán jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója dinamikáján és pedálreakcióján. Vágya egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a dinamika érezhető fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az érkezővel azonos üzembiztonságot.

Opel Meriva chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-meriva/

A 100e feletti futás tuning szempontból nem feltétlenül hátrány, ha jól szervizelt autóról van szó. Motordiagnosztika és teljesítménymérés segítenek a pontos állapotfelmérésben, hogy be tudjuk lőni a reális és biztonságos célt. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
A Meriva 100 lóerős motorja és hajtáslánca a szívó üzem miatt csekély betervezett mechanikai túlméretezéssel van megáldva, tehát az optimalizálás várható haszna csúcsteljesítményben nem túl sok. A motor azért érezhető eredménnyel chiptuningolható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Szívómotoron a csúcsnyomaték ritkán nő jelentősen, de beállításunkkal már kisebb fordulatszámon felépül, ettől az autó vezethetősége, az élmény sokat javul, ahogy a ritkább váltások, és kisebb fordulatú üzem miatt a fogyasztás is csökkenni szokott.


Az 1.4 i motoroptimalizálás alkalmával érdemes tájékozódni milyen chippeshez mész, mivel a remap-ok megbízhatósága, eredménye, hihetetlenül eltérő!

A géped 100 Ps erőforrásának valamint hajtásának adottságai ellenére is azonnal leamortizálható egy útszéli akciós chip tuninggal vagy akármilyen Opel tuning box használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, lépései

A Rigotech-nél a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro remap kialakítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra az Opel futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben Ügyfelünk kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette a folyamatot.

A chippelésünk eredménye ezen az 1.4 i erőforráson: élénkebb gyorsulás és dinamikusabb gyorsulás de mérhető a fogyasztás érezhető mérséklődése is.

Nagyra értékeljük a tulajdonos bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket választott.

Szívó-benzin autóknál a hatást fokozandó érdemes (de nem feltétel) sportlégszűrőt használni mert szívó benzinesnél további javulást hozhat.

A Rigotech-nél a féltett kocsid maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai technikáink mellett, megnyugtató garanciáink biztosítják. Elég sok hasonló Opelt vizsgáltunk, diagnosztizáltunk, chip tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről többször már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Opel #Meriva #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Meriva tuning » 1.4i 16v (74 kW / 100 LE) referencia

1 Opel Meriva tuning 1.4 i 100 LE néhány referenciánk

  • Opel Meriva tuning 1.4 i 100 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Opel 1.4 i 100 LE tuning referenciák

  • Opel 1.4 i 100 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Opel 1.4 i chiptuning referenciák

  • Opel 1.4 i chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Opel Meriva chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!