Chiptuning » Opel tuning » Opel Vectra tuning » 1.8i 16v (103 kW / 140 LE) referencia

Opel Vectra chiptuning 1.8 i 140 Ps 2004 Prémium Pro Stage1


Opel Vectra Stage1 beállítás a 120000 kilométert futott 17 éves 140 lóerős 1.8 i gépen, amely Pécs közeléből jött chippelés ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a stage1 beállítás hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.


opel-vectra-tuning-1-8-i-140

Opel Vectra specifikáció

Gyártmány: Opel
Típus: Vectra
Kivitel: (C) – 2002 – 2009
Motor: 1.8i 16v (103 kW / 140 LE)
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: 175 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 120000 km
Motorvezérlő: Siemens/Continental SIMTEC 71.6
Motorkód: Z18XE
Alvázszám: W0L0ZCF3
Év: 2004
Üzemanyag: Benzin
Konfiguráció: Szívó-benzin
Innét érkezett: Pécs

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/opel-tuning/

Chiptuning táblázat: (nem széthajtós) emelés ezen az Opelen

A Rigotech által ajánlott még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely reklámoz hegyesebb növekményeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges mechanikai károkért egyedül Te felelsz.

Fogyasztás kalkulátorunkban egy példa, hogy mennyit fogsz spórolni PPro chippünkkel.

Opel Vectra tuning Rigotech technikával

Az autó gazdája remap érdekében jött a Rigotech-hez, hogy javítsunk az autó a vezetési élményen és pedálreakcióján. Kérése ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése, a rugalmasság érezhető javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az eredeti élettartamot.

Opel Vectra lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-vectra/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Vectra 140 LE-s erőforrása a szívó üzem miatt csekély betervezett mechanikai tartalékkal bír, emiatt a chippelés várható eredménye nyomatékcsúcsban minimális. A motor azért érezhető eredménnyel chippelhető, az élettartam sérülése technológiánkkal kizárt. Szívómotoron a csúcsnyomaték ritkán nő jelentősen, de beállításunkkal már kisebb fordulatszámon felépül, ettől az autó vezethetősége, az élmény sokat javul, ahogy a ritkább váltások, és kisebb fordulatú üzem miatt a fogyasztás is csökkenni szokott.


Az 1.8 i chippelés előtt jól meg kell nézni melyik műhelyhez fordulsz, mivel a hangolások minősége, eredménye, ára változatos!

A géped 140 lovas motorjának valamint hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan leamortizálható egy túlhúzott olcsó remappal vagy bármilyen Opel tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, menete

Nálunk az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő Prémium Pro chip tuning kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra az Opel állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll. Most a tulajdonos kérésére nem mértük a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta munkánkat.

A Prémium Pro tuningunk eredménye ezen az 1.8 i erőforráson: és klasszabb dinamika de visszajelzéseink alapján mérhető a fogyasztás csökkenése is.

Köszönjük Mihály pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Szívó-benzin autóknál kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!) sport légszűrő betétet betenni mert szívó benzinesnél további javulást hozhat.

Műhelyünkben a megbecsült autód maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai módszereink , biztonságot adó együttműködési lehetőségeink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló Opelt teszteltünk, diagnosztizáltunk, tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és velük kapcsolatban több alkalommal már láthattad referenciáinkat, méréseinket.

#Opel #Vectra #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Vectra tuning » 1.8i 16v (103 kW / 140 LE) referencia

1 Opel Vectra tuning 1.8 i 140 LE néhány referenciánk

  • Opel Vectra tuning 1.8 i 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Opel 1.8 i motor pár teljesítménymérésünk

  • Opel 1.8 i 140 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel 1.8 i más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.8 i teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.8 i 140 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.8 i méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!