Chiptuning » Opel tuning » Opel Zafira tuning » 1.9 CDTi (110 kW / 150 LE) referencia

Opel Zafira 1.9 CDTi 150 LE 2005 Prémium Pro hangolás


Opel Zafira motoroptimalizálás a 350000 km-t futott 16 éves 150 LE-s 1.9 CDTi szekéren, ami Ercsi mellől érkezett hozzánk motoroptimalizálás ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltós esetben a chippelés eredménye jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.

Alap, hogy a tuning alatt lemértük, ezért az erő, a nyomaték és fogyasztás javulása mellett analizálható a nyomtatott teljesítménymérés. A folyamat elején a gyári ígérethez viszonyítva teljesítményben 8% (-12 lóerő) elmaradást, forgatónyomatékban 4% (14Nm) többletet mértünk a mai 16 éves Opelen. Így, az autó a 150 Ps 320 NM specifikációhoz hasonlítva 138 lovat és 334 Nm-t igazolt vissza a remapunk előtt.opel-zafira-tuning-1-9-cdti-150

Opel Zafira adatai

Gyártmány: Opel
Típus: Zafira
Kivitel: (B) – 2005 – 2011
Motor: 1.9 CDTi (110 kW / 150 LE)
Teljesítmény: 150 LE
Katalógus nyomaték: 320 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 350000 km
ECU: Bosch EDC16C39
Motorkód: Z19DTH
Alvázszám: OLOAHM75
Évjárat: 2005
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen jött: Ercsi

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

opel-zafira-tuning-chiptuning-1-9-cdti-150

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuningra van szükséged? Kezdj itt:
Opel tuning

Chiptuning táblázat: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen az Opelen

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is strapabíró chiptuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 165 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 370 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos feltüntet nagyobb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó mechanikai meghibásodásokért Te tartod a hátad.


Opel Zafira Tuning a Rigotech műhelyében

Ügyfekünk csippelés érdekében érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk az autó menetdinamikáján és pedálreakcióján. Vágya ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték meggyőző fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal szem előtt tartva a gyári megbízhatóságot.

Opel Zafira chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-zafira/

Ilyen sok km futásnál többnyire az autók már nem tudják a gyári adatot, a tuning ígéretet is nehezebb vagy lehetetlen tartani a mechanikus adottságok miatt. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Zafira 150 LE-s motorja bőséges mechanikai túlméretezéssel van megáldva, a motoroptimalizálás várható haszna durva. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, az elvárt futásteljesítmény kockáztatása technológiánkkal kizárt. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


Az 1.9 CDTi chiptuning alkalmával érdemes tájékozódni melyik chippeshez mész, mert a szolgáltatások megbízhatósága, eredménye, nagyon változatos!

A kocsid 150 lóerős erőforrásának és hajtásláncának tartalékai ellenére is nagyon csúnyán tönkre tehető egy amatőr olcsó chiptuninggal vagy akármilyen Opel tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő PPro csiptuning kivitelezése. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott az Opel egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

Az Opel tuning, remap eredménye ezen az 1.9 CDTi motoron: +22% (+30 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +19% (+64 Nm) fokozódásával . Az Opelt végül közös tesztkör után 168 LE és 398 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Dávid bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport légszűrő betétet betenni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Opel Zafira 1.9 CDTi 150 LE dyno teszt

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Opel és bár a tulajdonosok elvárásai valamikor egyezést mutatnak azért elég nagy a különbség köztük. Emiatt minden egyes munkánk teljesítménymérése egyedi, egyedül az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki durvábbra, megint más finomabbra szeretné. Egyeseknek fontos a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit mutat.

opel-zafira-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a féltett autód teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai technikáink mellett, biztonságot adó garanciáink garantálják. Sok ehhez hasonló Opelt diagoztunk, motoroptimalizáltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről többször megmutattuk referenciáinkat, méréseinket.

#Opel #Zafira #tuning #CDTi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Zafira tuning » 1.9 CDTi (110 kW / 150 LE) referencia

1 Opel Zafira tuning 1.9 CDTi 150 LE néhány referenciánk

  • Opel Zafira tuning 1.9 CDTi 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!