Chiptuning » Opel tuning » Opel Vectra tuning » 1.9 CDTi 8v (88 kW / 120 LE) referencia

Opel Vectra chiptuning 1.9 CDTi 120 Ps 2004 Prémium Pro hangolás


Opel Vectra motoroptimalizálás a 280000 kilométert futott 17 éves 120 LE-s 1.9 CDTi vezérgépen, amely Ajka térségéből jött chip tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a motoroptimalizálás eredménye könnyen mérhető.

A tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, így az erő és pedálreakció javulásán felül analizálható a kinyomtatott eredmény. Megérkezésekor a gyári ígérethez képest erőben 1% (1 lóerő) többletet, nyomatékban 3% (-9Nm) elmaradást regisztráltunk a mai 17 éves Opelen. Szóval, 120 LE 280 NM gyári ígérethez képest 121 lóerőt és 271 Nm-t hozott a remapunk előtt.opel-vectra-tuning-1-9-cdti-120

Opel Vectra adatai

Gyártmány: Opel
Típus: Vectra
Kivitel: (C) – 2002 – 2009
Motor: 1.9 CDTi 8v (88 kW / 120 LE)
Teljesítmény: 120 LE
Forgatónyomaték: 280 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 280000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16C39
Motorkód: Z19DT
Alvázszám: WOLOZCF6
Gyártási év: 2004
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét jött: Ajka

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

opel-vectra-tuning-chiptuning-1-9-cdti-120

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning kell? Akkor kezdd itt:
Opel tuning

Chiptuning táblázat: ajánlott biztonságos növekmény ezen az Opelen

Az általunk preferált, durvább igénybevételnél is üzembiztos tuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 140 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 330 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningcég hirdet magasabb értékeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő alkatrész szintű károkért egyedül Te felelsz.


Opel Vectra Tuning a Rigotech műhelyében

Sándor chippelés miatt jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója a vezetési élményen és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás , a rugalmasság érezhető javítása , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor megtartva a gyárival azonos üzembiztonságot.

Opel Vectra tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-vectra/

Sok 200e km fölötti jó állapotú autóval találkozunk, ahol a tuning ígéretünk első nekifutásra szépen jön, bár általában nem ez a helyzet. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Vectra 120 lóerős motorja és hajtáslánca bőséges betervezett mechanikai tartalékkal rendelkezik, ennek köszönhetően az optimalizálás várható haszna számottevő. A motor biztonságosan chiptuningolható, az elvárt futásteljesítmény sérülése technológiánkkal kizárt. Esetünkben az 1.9 CDTi 8v (88 kW / 120 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.9 CDTi remap alkalmával érdemes tájékozódni melyik műhelyhez mész, mert a chiptuningok minősége, haszna, ára nagyon eltérő!

Szeretett autód 120 lóerős motorjának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán leamortizálható egy kezdetleges akciós chip tuninggal vagy akármilyen Opel tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chiptuning eredménye, folyamata

A Rigotech-nél a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Sándor elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro chip tuning kialakítása. Az elvárás szerinti tuning néha három verzió alatt lesz kiforrott az Opel állapotának és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább új autók esetén vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a teljesítménymérés és folyamatos diagnosztikai kontroll.

Az Opel tuning, csiptuning eredménye ezen az 1.9 CDTi motoron: +19% (+23 Ps) teljesítmény javulás, a nyomaték +19% (+51 Nm) fokozódásával . Az autót végül közös tesztkör után 144 Ps és 322 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem kell sportlégszűrőt betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Opel Vectra 1.9 CDTi 120 LE mérési jegyzőkönyv

Ritka, hogy két Opel teljesen egyforma és bár az ügyfélkérések néha hasonlók mégis jelentős a szórás köztük. Így minden egyes munkánk kimenete eltérő, egyedül az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint más meg gyengébbre akarja. Egyeseknek központi kérdés a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mire képes.

opel-vectra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a megbecsült kocsid teljes biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai technikáink mellett, egyedülálló együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok hasonló Opelt teszteltünk, javítottunk, chiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk több alkalommal feltettük referenciáinkat, méréseinket.

#Opel #Vectra #tuning #CDTi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Vectra tuning » 1.9 CDTi 8v (88 kW / 120 LE) referencia

1 Opel Vectra tuning 1.9 CDTi 120 LE néhány referenciánk

  • Opel Vectra tuning 1.9 CDTi 120 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Opel 1.9 CDTi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.9 CDTi teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.9 CDTi 120 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.9 CDTi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Opel 1.9 CDTi 120 LE tuning referenciák

  • Opel 1.9 CDTi 120 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Opel 1.9 CDTi chiptuning referenciák

  • Opel 1.9 CDTi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Opel Vectra chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!