Chiptuning » Skoda tuning » Skoda Fabia tuning » 1.4i 16v (74 kW / 100 LE) referencia

Skoda Fabia chiptuning 1.4 i 100 Ps 2005 Prémium Pro hangolás


Skoda Fabia csippelés ezen a 240000 kilométert futott 16 éves 100 lóerős 1.4 i vezérgépen, amely tulajdonosa Pécs térségéből jött hozzánk remap érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a csippelés hatása jól tesztelhető, mérhető.


skoda-fabia-tuning-1-4-i-100

Skoda Fabia specifikáció

Gyártmány: Skoda
Típus: Fabia
Kivitel: 2000 – 2007
Motor: 1.4i 16v (74 kW / 100 LE)
Katalógus teljesítmény: 100 LE
Forgatónyomaték: 126 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
Motorvezérlő: Marelli IAW4MV
Motorkód: BBZ
Alvázszám: TMBJD46Y
Gyártási év: 2005
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Szívó-benzin
Innét jött: Pécs

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Skodád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Skoda tuning kell? Akkor kezdd itt:
Skoda tuning

Tuning katalógusunkban ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Skodán

Az általunk ajánlott durvább igénybevételnél is strapabíró chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos feltüntet magasabb adatokat, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.

Szívó benzines tuning lapunkon gyors kalkulációt találsz a fogyasztás megtakarításról.

Skoda Fabia tuning a Rigotech műhelyében

Az autó gazdája csippelés okán jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne az autó robbanékonyságán és előzési képességén. Kérése emellett fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték drasztikus fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az elvárható megbízhatóságot.

Skoda Fabia chiptuning kezdőlapunk: https://rigotech.hu/kivitel/skoda-fabia/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. 16 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A Fabia 100 lóerős erőforrása szívóbenzineshez igazodva nem túl sok betervezett tartalékkal van megáldva, ennek köszönhetően az optimalizálás várható eredménye csúcsteljesítményben csekély. A motor javuló fogyasztás mellett kisebb mértékben chippelhető, a megbízhatóság csökkenése nélkül (Rigotech technológiát használva). Szívómotoroknál mindig jobb pedálreakció, dinamikusabb működés kis fordulaton, néha jobb fogyasztás a reális cél a mechanikai adottságok miatt. – sosem a csúcsadatok növelése. Ezek, csak kis mértékben javulnak, néha gyári értéken maradnak.


Az 1.4 i optimalizálás alkalmával tájékozódni kell milyen céghez látogatsz, mivel a hangolások megbízhatósága, haszna, eltérő!

Az autód 100 lóerős motorjának és hajtásának adottságai ellenére is nagyon csúnyán tönkre tehető egy túlhúzott akciós szolgáltatással vagy akármilyen Skoda tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az ügyfekünk kérésének megfelelő egyedi Rigotech PPro tuning megvalósítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás van, hogy akár négy verzió tesztelését is igényli a Skoda futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a teljesítménymérés és folyamatos diagnosztikai kontroll. Jelen esetben a tulajdonos kérésére nem padoztuk a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A Prémium Pro motoroptimalizálásunk eredménye ezen az 1.4 i motoron: agresszívebb gyorsulás és klasszabb dinamika de visszajelzéseink szerint elvárható az autó fogyasztásának érezhető csökkenése is.

Köszönjük a tulajdonos bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket választott.

Szívó-benzin autóknál érdemes (de nem kötelező) sport betétszűrőt betenni mivel szívó benzin tuning mellett, javítja a légcserét, ezzel az eredményt.

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid maximális biztonságban van. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai technikáink , megnyugtató együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok ehhez hasonló Skodát vizsgáltunk, javítottunk, motoroptimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Skoda #Fabia #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Skoda tuning » Skoda Fabia tuning » 1.4i 16v (74 kW / 100 LE) referencia

1 Skoda Fabia tuning 1.4 i 100 LE néhány referenciánk

  • Skoda Fabia tuning 1.4 i 100 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Skoda 1.4 i motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.4 i teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.4 i 100 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.4 i méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Skoda tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Skoda 1.4 i 100 LE tuning referenciák

  • Skoda 1.4 i 100 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Skoda 1.4 i chiptuning referenciák

  • Skoda 1.4 i chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Skoda Fabia chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Skoda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!