Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Jetta tuning » 1.4 TSI (90 kW / 122 LE) referencia

Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122 Ps 2013 Prémium Pro csippelés


Volkswagen Jetta chip tuning ezen a 200000 kilométert futott 8 éves 122 lovas 1.4 TSI vezérgépen, amely Bükkösd térségéből érkezett hozzánk tuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben az optimalizálás hatása jól tesztelhető, mérhető.

Természetes, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, ezért a vezethetőség és pedálreakció javulása mellett bemutatható, kiértékelhető a megjelenített eredmény. Megérkezésekor a katalógusadathoz viszonyítva erőben 2% (-3 LE) elmaradást, forgatónyomatékban 5% (-10Nm) elmaradást mértünk a mai 8 éves Volkswagenen. Tehát, 122 lóerő 200 NM katalógusadathoz képest 119 lovat és 190 Nm-t hozott a remapunk megkezdésekor.volkswagen-jetta-tuning-1-4-tsi-122

Volkswagen Jetta alapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Jetta
Kivitel: 2011 – 2014
Motor: 1.4 TSI (90 kW / 122 LE)
Teljesítmény: 122 LE
Katalógus nyomaték: 200 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
Motorvezérlő: Bosch MED17.5.20
Motorkód: CAXA
Alvázszám: WVWZZZ16
Év: 2013
Üzemanyag: Benzin
Kialakítás: Turbó-benzin
Innen jött: Bükkösd

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volkswagen-jetta-tuning-chiptuning-1-4-tsi-122

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/volkswagen-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott biztonságos növekmény ezen a Volkswagenen

Az általunk ajánlott, még agresszívebb használat esetén is időtálló chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 142 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 230 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos ajánl magasabb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű károkért nem ő, hanem Te felelsz.


Volkswagen Jetta Tuning Rigotech módra

József stage1 beállítás miatt jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk az autó robbanékonyságán és pedálreakcióján. Vágya ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás , a forgatónyomaték drasztikus fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal megtartva a gyári megbízhatóságot.

Volkswagen Jetta tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-jetta/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A Jetta 122 PS motorja bőséges betervezett tartalékkal bír, ennek köszönhetően a motoroptimalizálás várható haszna bőséges. A motor tökéletes eredménnyel chiptuningolható, az üzembiztonság kockáztatása technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


Az 1.4 TSI chippelés megrendelésekor érdemes tájékozódni milyen chip tuningoshoz mész, mert a szolgáltatások megbízhatósága, eredménye, ára brutálisan változatos!

A géped 122 LE motorjának valamint váltójának megbízhatósága ellenére is kegyetlenül tönkre tehető egy igénytelenül kivitelezett akciós csiptuninggal vagy Volkswagen tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az ügyfekünk szempontjainak megfelelő Prémium Pro remap kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Volkswagen egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy különleges kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Volkswagen tuning, optimalizálás eredménye ezen az 1.4 TSI erőforráson: +13% (+15 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +21% (+39 Nm) fokozódásával . A VW-t közös tesztkör után 134 Ps és 229 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük a tulajdonos bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbó-benzin autóknál felesleges sportlégszűrőt alkalmazni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és habár ügyfeleink kérései van, hogy közel állanak egymáshoz azért elég nagy az eltérés köztük. Így minden egyes munkánk dyno tesztje eltér, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki durvábbra, valaki meg óvatosabbra számít. Egyeseknek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mit tud.

volkswagen-jetta-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a szeretett kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai eljárásaink , ütős garanciáink szavatolják. Sok hasonló VW-t diagoztunk, írtunk az 1998 óta eltelt időben és velük kapcsolatban többször már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Jetta #tuning #TSI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Jetta tuning » 1.4 TSI (90 kW / 122 LE) referencia

1 Volkswagen Jetta tuning 1.4 TSI 122 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Jetta tuning 1.4 TSI 122 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.4 TSI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.4 TSI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.4 TSI 122 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.4 TSI méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány Volkswagen 1.4 TSI 122 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.4 TSI 122 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.4 TSI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.4 TSI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Jetta chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!