Chiptuning » Skoda tuning » Skoda Superb tuning » 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) referencia

Skoda Superb chiptuning 2.0 TDI 170 Ps 2010 Prémium Pro Stage1


Skoda Superb chiptuning ezen a 240000 km-t futott 11 éves 170 lovas 2.0 TDI gépen, amely Szeged közeléből jött motoroptimalizálás kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a chiptuning hatása könnyen mérhető.

Alap, hogy a tuning elkészítése közben mértük, szóval az erő, a nyomaték és pedálreakció javulásán felül kézzelfogható, kiértékelhető a megjelenített mérési eredmény. Kezdéskor a katalógushoz képest erőben 9% (-16 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 7% (-24Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 11 évet megért Skodán. Tehát, az autó a 170 Ps 350 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 154 lovat és 326 Nm-t igazolt a Prémium Pro remapunk megkezdésekor.skoda-superb-tuning-2-0-tdi-170

Skoda Superb részletek

Gyártmány: Skoda
Típus: Superb
Kivitel: 2008 – 2015
Motor: 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE)
Teljesítmény: 170 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C46
Motorkód: CBB
Alvázszám: TMFJF73T
Év: 2010
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Szeged

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

skoda-superb-tuning-chiptuning-2-0-tdi-170

Neked is pont ilyen Skodád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Skoda tuning érdekel? Kezdj itt:
Skoda tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Skodán

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 190 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 390 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos hangoztat magasabb adatokat, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő alkatrész szintű meghibásodásokért Te fogsz fizetni.


Skoda Superb Tuning a Rigotech műhelyében

Az autó gazdája chip tuning érdekében érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója a vezetési élményen és pedálreakcióján. Elvárása emellett fogyasztás csökkenés elérése, a forgatónyomaték meggyőző javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az eredetivel azonos üzembiztonságot.

Skoda Superb lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/skoda-superb/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
A Superb 170 Cv-s erőforrása jelentős betervezett mechanikai tartalékkal bír, ennek köszönhetően a tuning várható eredménye számottevő. A motor biztonságosan csiptuningolható, az elvárt futásteljesítmény sérülése technológiánkkal nem merül fel. Esetünkben a 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.0 TDI motoroptimalizálás előtt tájékozódni kell melyik chippeshez látogatsz, mivel a tuningok megbízhatósága, haszna, ára nagyon változatos!

Az autód 170 lóerős motorjának és váltójának adottságai ellenére is brutálisan leamortizálható egy hibás olcsó chiptuninggal vagy akármilyen Skoda tuning box használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chiptuning eredménye, menete

Nálunk a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulaj kérésének megfelelő egyedi PPro optimalizálás kivitelezése. A tökéletes beállítás néha két lépcsőben kerül finomításra a Skoda egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Skoda tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen a 2.0 TDI motoron: +21% (+33 lóerő) teljesítmény javulás, a nyomaték +14% (+47 Nm) fokozódásával . Az autót közös tesztkör után 187 lóerő és 373 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Dávid pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sport betétszűrőt betenni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Skoda Superb 2.0 TDI 170 LE mérési diagram

Nincs két egyforma Skoda és bár a tulajdonosok elvárásai van, hogy közel állanak egymáshoz mégis jelentős az eltérés köztük. Így minden egyes referenciánk teljesítménymérése egyedi, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, megint valaki alá kéri. Egyeseknek fontos a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

skoda-superb-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett kocsid maximális biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai módszereink , biztonságot adó együttműködési lehetőségeink biztosítják. Számos ehhez hasonló Skodát teszteltünk, javítottunk, chippeltünk az elmúlt több mint 22 évben és ezekről több alkalommal bemutattuk referenciáinkat, méréseinket.

#Skoda #Superb #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Skoda tuning » Skoda Superb tuning » 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) referencia

1 Skoda Superb tuning 2.0 TDI 170 LE néhány referenciánk

  • Skoda Superb tuning 2.0 TDI 170 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Skoda tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Skoda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!