Chiptuning » Skoda tuning » Skoda Superb tuning » 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) referencia

Skoda Superb chiptuning 2.0 TDI 170 Ps 2010 Prémium Pro Stage1


Skoda Superb chiptuning ezen a 140000 km-t futott 11 éves 170 lóerős 2.0 TDI vezérgépen, ami Bácsalmás mellől érkezett motoroptimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a chip tuning eredménye könnyen mérhető.

Alap, hogy a tuning alatt lemértük, így a menetdinamika és pedálreakció javulása mellett kézzelfogható, kiértékelhető a kinyomtatott mérés. Érkezéskor a gyári ígérethez képest erőben 9% (-16 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 7% (-24Nm) elmaradást regisztráltunk az aktuális 11 éves Skodán. Így, az autó a 170 Ps 350 NM katalógushoz hasonlítva 154 lóerőt és 326 Nm-t igazolt a tuningunk előtt.skoda-superb-tuning-2-0-tdi-170

Skoda Superb részletek

Gyártmány: Skoda
Típus: Superb
Kivitel: 2008 – 2015
Motor: 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE)
Katalógus teljesítmény: 170 LE
Katalógus nyomaték: 350 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C46
Motorkód: CFFB
Alvázszám: TMBJE73T
Évjárat: 2010
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Bácsalmás

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

skoda-superb-tuning-chiptuning-2-0-tdi-170

Neked is pont ilyen Skodád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Skoda tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/skoda-tuning/

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) növekmény ezen a Skodán

A Rigotech által preferált, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 190 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 390 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos hirdet hegyesebb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó mechanikai károkért csak Te fogsz fizetni.


Skoda Superb Tuning a Rigotechnél

A tulajdonos csippelés okán jött a Rigotech-hez, hogy javítsunk az autó vezethetőségén és pedálreakcióján. Elvárása egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a forgatónyomaték jól érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor szem előtt tartva az érkezővel azonos élettartamot.

Skoda Superb chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/skoda-superb/

A 100e feletti futás tuning szempontból nem feltétlenül hátrány, ha jól szervizelt autóról van szó. Motordiagnosztika és teljesítménymérés segítenek a pontos állapotfelmérésben, hogy be tudjuk lőni a reális és biztonságos célt. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
A Superb 170 Cv-s motorja és hajtáslánca bőséges betervezett túlméretezéssel van megáldva, tehát a motoroptimalizálás várható eredménye számottevő. A motor biztonságosan csiptuningolható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 TDI chiptuning alkalmával érdemes tájékozódni milyen céghez látogatsz, mert a chiptuningok megbízhatósága, eredménye, ára nagyon változatos!

A géped 170 lovas motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán kinyírható egy hibás akciós chip tuninggal vagy Skoda tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos kérésének megfelelő egyedi Prémium Pro tuning kivitelezése. A tökéletes tuning van, hogy elsőre megvan a Skoda futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések felmerülésekor létfontosságú a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Skoda tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.0 TDI erőforráson: +22% (+34 LE) teljesítmény javulás, a nyomaték +14% (+47 Nm) növekedésével együtt. Az autót végül közös tesztkör után 188 Ps és 373 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál oktalan sport légszűrő betétet betenni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Skoda Superb 2.0 TDI 170 LE dyno teszt

Ritka, hogy két Skoda teljesen egyforma és habár ügyfeleink kérései valamikor hasonlók azért elég nagy a különbség köztük. Szóval minden egyes projektünk mérési eredménye egyedi, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Hozzá jön, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más erősebbre, más óvatosabbra számít. Egyeseknek központi kérdés a fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mire képes.

skoda-superb-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai módszereink , egyedülálló együttműködési lehetőségeink garantálják. Számos ehhez hasonló Skodát teszteltünk, diagnosztizáltunk, motoroptimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször közzétettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Skoda #Superb #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Skoda tuning » Skoda Superb tuning » 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) referencia

1 Skoda Superb tuning 2.0 TDI 170 LE néhány referenciánk

  • Skoda Superb tuning 2.0 TDI 170 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Skoda tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Skoda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!