Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Avensis tuning » 2.2 D-4D dcat (130 kW / 177 LE) referencia

Toyota Avensis 2.2 D-4D 177 Ps 2007 Prémium Pro csippelés


Toyota Avensis motoroptimalizálás a 320000 kilométert futott 14 éves 177 lóerős 2.2 D-4D gépen, amely tulajdonosa Szeged közeléből ugrott át chip tuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a chippelés hatása jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval a menetdinamika és fogyasztás javulása mellett analizálható a megjelenített eredmény. Kezdéskor a gyári specifikációhoz viszonyítva teljesítményben 25% (-45 Ps) elmaradást, nyomatékban 20% (-81Nm) elmaradást mértünk a mai 14 évet megért Toyotán. Tehát, az autó a 177 lóerő 400 NM gyári ígérethez viszonyítva 132 lovat és 319 Nm-t hozott a Prémium Pro motoroptimalizálásunk előtt.toyota-avensis-tuning-2-2-d-4d-177

Toyota Avensis alapadatok

Gyártmány: Toyota
Típus: Avensis
Kivitel: 2003 – 2009
Motor: 2.2 D-4D dcat (130 kW / 177 LE)
Katalógus teljesítmény: 177 LE
Forgatónyomaték: 400 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 320000 km
ECU: Denso 175822-762 (K-Line)
Motorkód: 2AD
Alvázszám:
Év: 2007
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét érkezett: Szeged

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

toyota-avensis-tuning-chiptuning-2-2-d-4d-177

Neked is pont ilyen Toyotád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Toyota tuning érdekel? Kezdj itt:
Toyota tuning

Chiptuning táblázat: ajánlott biztonságos emelés ezen a Toyotán

A Rigotech által ajánlott, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 190 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 440 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningcég ajánl magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért csak Te fogsz fizetni.


Toyota Avensis Tuning a Rigotech műhelyében

A tulaj chiptuning okán látogatott hozzánk, hogy javítsunk az autó a vezetési élményen és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a nyomaték drasztikus javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor megtartva az eredetivel azonos alacsony szervizköltségeket.

Toyota Avensis tuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/toyota-avensis/

Ilyen sok km futásnál többnyire az autók már nem tudják a gyári adatot, a tuning ígéretet is nehezebb vagy lehetetlen tartani a mechanikus adottságok miatt. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
Az Avensis 177 LE-s motorja számottevő betervezett túlméretezéssel bír, tehát a chippelés várható eredménye bőséges. A motor kiváló eredménnyel húzható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Esetünkben a 2.2 D-4D dcat (130 kW / 177 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.2 D-4D chippelés megrendelésekor jól meg kell nézni milyen chippeshez mész, mivel a szolgáltatások megbízhatósága, eredménye, ára hihetetlenül eltérő!

A kocsid 177 lóerős motorjának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan kinyírható egy benzinkúton feltöltött akciós csiptuninggal vagy bármilyen Toyota tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, folyamata

A Rigotech-nél a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő Rigotech PPro remap megvalósítása. A tökéletes tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Toyota egyediségének és speciális kérések lekövetésével. Főleg új autók esetén vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Toyota tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.2 D-4D erőforráson: +35% (+46 Ps) teljesítmény javulás, a forgatónyomaték +11% (+35 Nm) javulásával együtt. Az autót 178 Ps és 354 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Endre bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket választott.

Turbódízel motoroknál felesleges sport betétszűrőt betenni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Toyota Avensis 2.2 D-4D 177 LE dyno teszt

Ritka, hogy két Toyota teljesen egyforma és habár az ügyfélkérések van, hogy hasonlók mégis jelentős a differencia köztük. Szóval minden egyes tuningunk mérési eredménye változatos, kizárólag az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más durvábbra, megint valaki meg gyengébbre akarja. Egyeseknek fontos a fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit tud.

toyota-avensis-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott autód teljes biztonságban a legjobb kezekben van. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai technikáink mellett, biztonságot adó garanciáink szavatolják. Számos hasonló Toyotát diagnosztizáltunk, motoroptimalizáltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről elég sokszor feltettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Toyota #Avensis #tuning #D-4D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Avensis tuning » 2.2 D-4D dcat (130 kW / 177 LE) referencia

1 Toyota Avensis tuning 2.2 D-4D 177 LE néhány referenciánk

  • Toyota Avensis tuning 2.2 D-4D 177 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Toyota 2.2 D-4D motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Toyota - Lexus csoport 2.2 D-4D teljesítménymérése

  • Toyota - Lexus csoport 2.2 D-4D 177 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Toyota - Lexus csoport 2.2 D-4D méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Toyota tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Toyota 2.2 D-4D 177 LE tuning referenciák

  • Toyota 2.2 D-4D 177 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Toyota 2.2 D-4D chiptuning referenciák

  • Toyota 2.2 D-4D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Toyota Avensis chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Toyota tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!