Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Avensis tuning » 2.2 D-4D dcat (130 kW / 177 LE) referencia

Toyota Avensis 2.2 D-4D 177 Ps 2006 Prémium Pro csippelés


Toyota Avensis chip tuning a 320000 km-t futott 15 éves 177 lóerős 2.2 D-4D szekéren, amely Budapest közeléből jött hozzánk tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a csiptuning eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning előtt és után dyno teszteket is csináltunk, szóval a menetdinamika és fogyasztás javulásán felül látható, kiértékelhető a nyomtatott teljesítménymérés. Megérkezésekor a gyári ígérethez képest erőben 23% (-41 Ps) elmaradást, nyomatékban 18% (-70Nm) elmaradást regisztráltunk ezen a mai 15 éves Toyotán. Tehát, az autó a 177 LE 400 NM gyári specifikációhoz képest 136 lovat és 330 Nm-t tudott a motoroptimalizálásunk előtt.toyota-avensis-tuning-2-2-d-4d-177

Toyota Avensis további részletek

Gyártmány: Toyota
Típus: Avensis
Kivitel: 2003 – 2009
Motor: 2.2 D-4D dcat (130 kW / 177 LE)
Teljesítmény: 177 LE
Katalógus nyomaték: 400 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 320000 km
ECU: Denso 175822-762 (K-Line)
Motorkód: 2AD50797
Alvázszám: SB1EB56L
Év: 2006
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Ahonnan jött: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

toyota-avensis-tuning-chiptuning-2-2-d-4d-177

Neked is pont ilyen Toyotád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Toyota tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
Toyota tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Toyotán

Az általunk preferált, biztonságos chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 190 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 440 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos kiír magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Toyota Avensis Tuning Rigotech technikával

A tulajdonos optimalizálás érdekében jött a műhelyünkbe, hogy javítsunk az autó vezethetőségén és nyomatékán. Kérése ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, az erő érezhető növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az elvárható üzembiztonságot.

Toyota Avensis tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/toyota-avensis/

Ilyen sok km futásnál többnyire az autók már nem tudják a gyári adatot, a tuning ígéretet is nehezebb vagy lehetetlen tartani a mechanikus adottságok miatt. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
Az Avensis 177 PS motorja számottevő betervezett mechanikai tartalékkal rendelkezik, a chippelés várható hozadéka bőséges. A motor jól érezhetően húzható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.2 D-4D csiptuning alkalmával meg kell nézni milyen chippeshez látogatsz, mert a szolgáltatások megbízhatósága, haszna, nagyon változatos!

Az autód 177 LE erőforrásának valamint hajtásláncának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán leamortizálható egy túlhúzott tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chippel vagy bármilyen Toyota tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, folyamata

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő egyedi PPro remap megvalósítása. A tökéletes beállítás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Toyota futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén létfontosságú a teljesítménymérés és műszeres kontroll.

A Toyota tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen a 2.2 D-4D motoron: +23% (+31 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +12% (+38 Nm) javulásával együtt. Az autót végül 167 Ps és 368 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Dávid bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel autóknál nem szükséges sport légszűrő betétet betenni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Toyota Avensis 2.2 D-4D 177 LE dyno teszt

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Toyota és habár ügyfeleink elvárásai valamikor egyezést mutatnak azért jelentős a szórás köztük. Így minden egyes munkánk kimenete eltérő, egyedül az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más durvábbra, megint más meg finomabbra szeretné. Valakinek fontos a javuló fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

toyota-avensis-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben autód teljes biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a teljesítménymérések, motordiagnosztikai módszereink , egyedülálló együttműködési lehetőségeink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló Toyotát vizsgáltunk, mértünk, chippeltünk az 1998 óta eltelt időben és ezekről elég sokszor bemutattuk referenciáinkat, méréseinket.

#Toyota #Avensis #tuning #D-4D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Avensis tuning » 2.2 D-4D dcat (130 kW / 177 LE) referencia

1 Toyota Avensis tuning 2.2 D-4D 177 LE néhány referenciánk

  • Toyota Avensis tuning 2.2 D-4D 177 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Toyota 2.2 D-4D motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Toyota - Lexus csoport 2.2 D-4D teljesítménymérése

  • Toyota - Lexus csoport 2.2 D-4D 177 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Toyota - Lexus csoport 2.2 D-4D méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Toyota tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Toyota 2.2 D-4D 177 LE tuning referenciák

  • Toyota 2.2 D-4D 177 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Toyota 2.2 D-4D chiptuning referenciák

  • Toyota 2.2 D-4D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Toyota Avensis chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Toyota tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!