Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 1.9 TDI (96 kW / 130 LE) referencia

Audi A4 chiptuning 1.9 TDI 130 Ps 2004 Prémium Pro hangolás


Audi A4 csippelés a 320000 kilométert futott 17 éves 130 lóerős 1.9 TDI vezérgépen, amely tulajdonosa Bácsalmás térségéből jött hozzánk remap kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a csiptuning hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt mértük, így az erő és fogyasztás javulásán felül bemutatható, analizálható a megjelenített mérési eredmény. Megérkezésekor a gyári ígérethez képest teljesítményben 2% (-2 Ps) elmaradást, nyomatékban 5% (-15Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 17 évet megért Audin. Így, az autó a 130 LE 310 NM specifikációhoz hasonlítva 128 lovat és 295 Nm-t tudott felmutatni a Prémium Pro Stage1 beállításunk előtt.audi-a4-tuning-1-9-tdi-130

Audi A4 alapadatok

Gyártmány: Audi
Típus: A4
Kivitel: B6 – 2001 – 2004
Motor: 1.9 TDI (96 kW / 130 LE)
Teljesítmény: 130 LE
Forgatónyomaték: 310 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 320000 km
ECU: Bosch EDC15P+
Motorkód: AVF
Alvázszám: WAUZZZ8E
Év: 2004
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Bácsalmás

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/audi-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott biztonságos növekmény ezen az Audin

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is időtálló chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 150 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 360 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely ajánl nagyobb értékeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó esetleges mechanikai károkért csak Te fogsz fizetni.


Audi A4 Tuning Rigotech módra

A tulaj chiptuning okán jött a műhelyünkbe, hogy javítsunk autója robbanékonyságán és nyomatékán. Vágya emellett kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a forgatónyomaték érezhető javulása mellett. Egyúttal garantálva az elvárt alacsony szervizköltségeket.

Audi A4 tuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a4/

Gyakori, hogy ilyen magas futásteljesítménynél az autó nem tudja már a gyári paramétereket, így nem elvárható hogy a chiptuningra is tökéletesen reagáljon, de szerencsére vannak kivételek is. 17 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
Az A4 130 LE-s motorja jelentős mechanikai túlméretezéssel rendelkezik, tehát az optimalizálás várható eredménye durva. A motor szuper eredménnyel húzható, az üzembiztonság csökkenése nélkül (Rigotech technológiát használva). Esetünkben az 1.9 TDI (96 kW / 130 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.9 TDI csiptuning megrendelésekor meg kell nézni milyen céghez fordulsz, mert a chiptuningok minősége, megtérülése, ára nagyon eltérő!

Az autód 130 Ps erőforrásának és hajtásának adottságai ellenére is azonnal felrobbantható egy túlhúzott akciós tuninggal vagy akármilyen Audi tuningbox használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, folyamata

Nálunk az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő PPro tuning kivitelezése. Az elvárás szerinti tuning néha két lépcsőben kerül finomításra az Audi egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

Az Audi tuning, csiptuning eredménye ezen az 1.9 TDI motoron: +30% (+39 Ps) teljesítménytöbblet, a forgatónyomaték +32% (+95 Nm) javulásával . Az autót közös tesztkör után 167 Ps és 390 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál nem kell sportlégszűrőt alkalmazni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Audi A4 1.9 TDI 130 LE mérési diagram

Ritka, hogy két Audi teljesen egyforma és habár ügyfeleink kérései általánosságban egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy az eltérés köztük. Ezért minden egyes referenciánk kimenete eltér, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más erősebbre, valaki finomabbra szeretné. Egyeseknek fontos a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mire képes.

audi-a4-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett kocsid teljes biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai technikáink mellett, biztonságot adó garanciáink biztosítják. Sok hasonló Audit teszteltünk, diagnosztizáltunk, tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Audi #A4 #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 1.9 TDI (96 kW / 130 LE) referencia

1 Audi A4 tuning 1.9 TDI 130 LE néhány referenciánk

  • Audi A4 tuning 1.9 TDI 130 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Audi 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI 130 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!