Chiptuning » Honda tuning » Honda Accord tuning » 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) referencia

Honda Accord chiptuning 2.2 CTDi 140 Ps 2004 Prémium Pro hangolás


Honda Accord chiptuning ezen a 240000 kilométert futott 17 éves 140 lovas 2.2 CTDi Hondán, amely Akasztó közeléből érkezett hozzánk chip tuning ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a motoroptimalizálás eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, ezért a vezethetőség és fogyasztás javulásán felül látható, analizálható a megjelenített mérési eredmény. Érkezéskor a gyári ígérethez képest teljesítményben 0% (0 Ps) többletet, forgatónyomatékban 1% (-4Nm) elmaradást mértünk a mai 17 évet megért Hondán. Tehát, az autó a 140 Ps 340 NM gyári adathoz viszonyítva 140 lovat és 336 Nm-t tudott felmutatni a Prémium Pro csippelésünk előtt.honda-accord-tuning-2-2-ctdi-140

Honda Accord részletek

Gyártmány: Honda
Típus: Accord
Kivitel:
Motor: 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE)
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Katalógus nyomaték: 340 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16C1-7
Motorkód: N22A1
Alvázszám:
Gyártási év: 2004
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innen érkezett: Akasztó

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

honda-accord-tuning-chiptuning-2-2-ctdi-140

Neked is pont ilyen Hondád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Honda tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/honda-tuning/

Chiptuning táblázat: (nem széthajtós) növekmény ezen a Hondán

A Rigotech által preferált, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chiptuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 160 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 400 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég feltüntet hegyesebb adatokat, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó alkatrész szintű károkért nem ő, hanem Te felelsz.


Honda Accord Tuning Rigotech technikával

A tulaj motoroptimalizálás okán érkezett a műhelyünkbe, hogy javítsunk autója a vezetési élményen és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a dinamika meggyőző növelése , az autó használhatóságának javítása mellett. Mégis garantálva az érkezővel azonos alacsony szervizköltségeket.

Honda Accord oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/honda-accord/

Sok 200e km fölötti jó állapotú autóval találkozunk, ahol a tuning ígéretünk első nekifutásra szépen jön, bár általában nem ez a helyzet. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
Az Accord 140 lóerős erőforrása és hajtáslánca jelentős betervezett túlméretezéssel rendelkezik, tehát a motoroptimalizálás várható haszna jelentős. A motor tökéletes eredménnyel húzható, a megbízhatóság csökkenése technológiánkkal kizárt. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.2 CTDi motoroptimalizálás előtt jól meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mert a remap-ok minősége, eredménye, ára hihetetlenül változatos!

A géped 140 lóerős erőforrásának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is azonnal kinyírható egy útszéli tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chip tuninggal vagy Honda tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, menete

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája szempontjainak megfelelő Rigotech PPro chip tuning kialakítása. A tökéletes motoroptimalizálás néha elsőre megvan a Honda egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Honda tuning, remap eredménye ezen a 2.2 CTDi motoron: +11% (+16 Ps) teljesítménytöbblet, a forgatónyomaték +11% (+36 Nm) növekedésével együtt. A Hondát 156 LE és 372 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Alex pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport légszűrő betétet beszerezni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Honda Accord 2.2 CTDi 140 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Honda teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai néha egyezést mutatnak mégis jelentős a differencia köztük. Emiatt minden egyes projektünk kimenete eltér, kizárólag az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Úgy teljes a kép, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más fölé, valaki meg óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mire képes.

honda-accord-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett autód teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai módszereink mellett, biztonságot adó garanciáink garantálják. Elég sok hasonló Hondát javítottunk, chip tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és ezekről gyakran láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Honda #Accord #tuning #CTDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Honda tuning » Honda Accord tuning » 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) referencia

1 Honda Accord tuning 2.2 CTDi 140 LE néhány referenciánk

  • Honda Accord tuning 2.2 CTDi 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Honda 2.2 CTDi 140 LE tuning referenciák

  • Honda 2.2 CTDi 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Honda 2.2 CTDi chiptuning referenciák

  • Honda 2.2 CTDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Honda Accord chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Honda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!