Chiptuning » Honda tuning » Honda Accord tuning » 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) referencia

Honda Accord chiptuning 2.2 CTDi 140 lóerő 2005 Prémium Pro csippelés


Honda Accord tuning ezen a 280000 km-t futott 16 éves 140 lóerős 2.2 CTDi-n, amely Budapest térségéből jött hozzánk optimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a chippelés eredménye jól tesztelhető, mérhető.


honda-accord-tuning-2-2-ctdi-140

Honda Accord specifikáció

Gyártmány: Honda
Típus: Accord
Kivitel:
Motor: 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE)
Teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: 340 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 280000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16C1-7
Motorkód: N22A
Alvázszám: JHMCN155
Év: 2005
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Hondád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Honda tuningra van szükséged? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/honda-tuning/

Chiptuning táblázat: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Hondán

Az általunk ajánlott biztonságos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 160 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 400 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos reklámoz magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó mechanikai meghibásodásokért csak Te felelsz.


Honda Accord tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos chip tuning miatt látogatott hozzánk, mivel javítani szeretne az autó erején és előzési képességén. Elvárása emellett fogyasztás csökkenés elérése volt, az erő meggyőző növelése mellett. Egyúttal szem előtt tartva az eredetivel azonos üzembiztonságot.

Honda Accord chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/honda-accord/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. 16 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
Az Accord 140 LE-s motorja és hajtáslánca jelentős betervezett túlméretezéssel van megáldva, ennek köszönhetően a motoroptimalizálás várható eredménye jelentős. A motor biztonságosan chiptuningolható, az elvárt futásteljesítmény csökkenése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.2 CTDi optimalizálás megrendelésekor érdemes tájékozódni melyik chippeshez mész, mivel a beállítások minősége, megtérülése, díja nagyon eltérő!

A kocsid 140 lóerős motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is azonnal túlhúzható egy hibás akciós chip tuninggal vagy bármilyen Honda tuning box telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, menete

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte Róbertné kérésének megfelelő Prémium Pro optimalizálás kialakítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás néha elsőre megvan a Honda futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg új autók esetén vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben Ügyfelünk kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta a folyamatot.

A motoroptimalizálásunk eredménye ezen a 2.2 CTDi erőforráson: agresszívebb gyorsulás és klasszabb dinamika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó fogyasztásának érezhető mérséklődése is.

Nagyra értékeljük Róbertné bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál nem szükséges sport légszűrő betétet alkalmazni mivel további javulást nem fog hozni.

Műhelyünkben a megbecsült kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, diagnosztikai módszereink mellett, ütős garanciáink biztosítják. Sok hasonló Hondát teszteltünk, javítottunk, motoroptimalizáltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk elég sokszor publikáltuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Honda #Accord #tuning #CTDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Honda tuning » Honda Accord tuning » 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) referencia

1 Honda Accord tuning 2.2 CTDi 140 LE néhány referenciánk

  • Honda Accord tuning 2.2 CTDi 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Honda 2.2 CTDi 140 LE tuning referenciák

  • Honda 2.2 CTDi 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Honda 2.2 CTDi chiptuning referenciák

  • Honda 2.2 CTDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Honda Accord chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Honda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!