Chiptuning » Honda tuning » Honda CR-V tuning » 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) referencia

Honda CR-V chiptuning 2.2 CTDi 140 lóerő 2008 Prémium Pro beállítás


Honda CR-V optimalizálás a 240000 km-t futott 13 éves 140 LE-s 2.2 CTDi vezérgépen, ami Kecskemét közeléből érkezett hozzánk motoroptimalizálás érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a chiptuning eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.

A tuning előtt és után dyno teszteket is csináltunk, ezért a nyomaték és fogyasztás javulása mellett látható, kiértékelhető a kinyomtatott mérési eredmény. A folyamat elején a katalógushoz képest teljesítményben 4% (-6 Ps) elmaradást, nyomatékban 5% (-17Nm) elmaradást rögzítettünk a mai 13 éves Hondán. Így, az autó a 140 Ps 340 NM specifikációhoz hasonlítva 134 lóerőt és 323 Nm-t igazolt a Prémium Pro motoroptimalizálásunk megkezdésekor.honda-cr-v-tuning-2-2-ctdi-140

Honda CR-V adatai

Gyártmány: Honda
Típus: CR-V
Kivitel: 2007 – 2012
Motor: 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE)
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Katalógus nyomaték: 340 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16C31
Motorkód: N22A2
Alvázszám: SHSRE677
Év: 2008
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innen érkezett: Kecskemét

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

honda-cr-v-tuning-chiptuning-2-2-ctdi-140

Neked is pont ilyen Hondád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Honda tuning érdekel? Kezdj itt:
Honda tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Hondán

Az általunk preferált, durvább igénybevételnél is üzembiztos tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 160 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 400 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hirdet magasabb növekményeket, amelyeket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű károkért csak Te tartod a hátad.


Honda CR-V Tuning Rigotech technikával

Az autó gazdája chippelés érdekében érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója vezethetőségén és pedálreakcióján. Vágya ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték jól érezhető fokozása mellett. Ugyanakkor garantálva az eredetivel azonos megbízhatóságot.

Honda CR-V chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/honda-cr-v/

Sok 200e km fölötti jó állapotú autóval találkozunk, ahol a tuning ígéretünk első nekifutásra szépen jön, bár általában nem ez a helyzet. 13 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A CR-V 140 LE-s motorja és hajtáslánca számottevő betervezett túlméretezéssel bír, tehát az optimalizálás várható hozadéka bőséges. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, az üzembiztonság csökkenése technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.2 CTDi chiptuning alkalmával meg kell nézni melyik műhelyhez fordulsz, mert a remap-ok megbízhatósága, haszna, brutálisan eltérő!

Szeretett autód 140 lóerős erőforrásának és hajtásának tartalékai ellenére is nagyon csúnyán kinyírható egy útszéli olcsó chip tuninggal vagy akármilyen Honda tuning box használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, menete

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Csaba kérésének megfelelő egyedi PPro chip tuning kialakítása. A tökéletes motoroptimalizálás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Honda futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a mérőpad használata és műszeres kontroll.

A Honda tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.2 CTDi erőforráson: +16% (+21 lóerő) teljesítménytöbblet, a forgatónyomaték +17% (+55 Nm) növekedésével . Az autót közös tesztkör után 155 Ps és 378 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel autóknál nem ajánlott sportlégszűrőt beszerezni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Honda CR-V 2.2 CTDi 140 LE dyno teszt

FONTOS! Ritka, hogy két Honda teljesen egyforma és bár a tulajdonosok elvárásai néha egyezést mutatnak azért elég nagy a szórás köztük. Szóval minden egyes tuningunk mérési eredménye eltér, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint valaki meg gyengébbre akarja. Egyeseknek fontos a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

honda-cr-v-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél kocsid teljes biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai eljárásaink , egyedülálló garanciáink garantálják. Elég sok hasonló Hondát vizsgáltunk, diagnosztizáltunk, chippeltünk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről többször már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Honda #CR-V #tuning #CTDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Honda tuning » Honda CR-V tuning » 2.2 CTDi (103 kW / 140 LE) referencia

1 Honda CR-V tuning 2.2 CTDi 140 LE néhány referenciánk

  • Honda CR-V tuning 2.2 CTDi 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Honda 2.2 CTDi 140 LE tuning referenciák

  • Honda 2.2 CTDi 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Honda 2.2 CTDi chiptuning referenciák

  • Honda 2.2 CTDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Honda CR-V chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Honda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!