Chiptuning » Opel tuning » Opel Vectra tuning » 1.9 CDTi 8v (88 kW / 120 LE) referencia

Opel Vectra chiptuning 1.9 CDTi 120 Ps 2005 Prémium Pro Stage1


Opel Vectra chip tuning a 280000 kilométert futott 16 éves 120 LE-s 1.9 CDTi vezérgépen, amely Orgovány mellől ugrott át tuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a motoroptimalizálás haszna azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Alap, hogy a tuning elkészítése közben mértük, szóval az erő és fogyasztás javulásán felül bemutatható, analizálható a rögzített dyno teszt. A folyamat elején a gyári specifikációhoz képest teljesítményben 3% (4 Ps) többletet, nyomatékban 3% (-8Nm) elmaradást regisztráltunk a mai 16 éves Opelen. Tehát, 120 lóerő 280 NM gyári ígérethez hasonlítva 124 lovat és 272 Nm-t igazolt vissza a csiptuningunk megkezdésekor.opel-vectra-tuning-1-9-cdti-120

Opel Vectra specifikáció

Gyártmány: Opel
Típus: Vectra
Kivitel: (C) – 2002 – 2009
Motor: 1.9 CDTi 8v (88 kW / 120 LE)
Katalógus teljesítmény: 120 LE
Forgatónyomaték: 280 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 280000 km
ECU: Bosch EDC16C39
Motorkód: Z19DT
Alvázszám: WOLOECF6
Év: 2005
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen érkezett: Orgovány

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

opel-vectra-tuning-chiptuning-1-9-cdti-120

Neked is pont ilyen Opeled van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Opel tuning érdekel? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/opel-tuning/

Chiptuning táblázat: (nem széthajtós) növekmény ezen az Opelen

A Rigotech által ajánlott, még agresszívebb használat esetén is biztonságos chiptuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 140 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 330 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos hangoztat hegyesebb növekményeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért egyedül Te fogsz fizetni.


Opel Vectra Tuning Rigotech módra

A tulaj remap érdekében érkezett hozzánk, hogy javítsunk az autó vezethetőségén és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a rugalmasság érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor szem előtt tartva az elvárható üzembiztonságot.

Opel Vectra chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/opel-vectra/

Sok 200e km fölötti jó állapotú autóval találkozunk, ahol a tuning ígéretünk első nekifutásra szépen jön, bár általában nem ez a helyzet. 16 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A Vectra 120 lóerős motorja és hajtáslánca bőséges mechanikai túlméretezéssel van megáldva, tehát a csiptuning várható hozadéka számottevő. A motor tökéletes eredménnyel hangolható, a megbízhatóság csökkenése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek az 1.9 CDTi 8v (88 kW / 120 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.9 CDTi chiptuning alkalmával tájékozódni kell tuning műhelyhez mész, mert a chiptuningok megbízhatósága, haszna, ára nagyon eltérő!

A kocsid 120 lovas motorjának és váltójának adottságai ellenére is azonnal tönkre tehető egy igénytelenül kivitelezett akciós remappal vagy akármilyen Opel tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chiptuning eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Béla szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro csiptuning kialakítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás néha két lépcsőben kerül finomításra az Opel állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább új autók esetén vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a teljesítménymérés és műszeres kontroll.

Az Opel tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen az 1.9 CDTi motoron: +11% (+14 Ps) teljesítménytöbblet, a forgatónyomaték +22% (+61 Nm) javulásával . Az autót végül közös tesztkör után 138 Ps és 333 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál nem szükséges sport légszűrő betétet betenni mivel további javulást nem fog hozni.

Opel Vectra 1.9 CDTi 120 LE dyno teszt

Nincs két egyforma Opel és ugyan ügyfeleink kérései van, hogy egyezést mutatnak mégis elég nagy a differencia köztük. Emiatt minden egyes tuningunk mérési eredménye változatos, kifejezetten az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Hozzá jön, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki durvábbra, valaki meg alá kéri. Egyeseknek elsődleges a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mit mutat.

opel-vectra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai technikáink mellett, egyedülálló együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok hasonló Opelt diagnosztizáltunk, tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk több alkalommal publikáltuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Opel #Vectra #tuning #CDTi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Opel tuning » Opel Vectra tuning » 1.9 CDTi 8v (88 kW / 120 LE) referencia

1 Opel Vectra tuning 1.9 CDTi 120 LE néhány referenciánk

  • Opel Vectra tuning 1.9 CDTi 120 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Opel 1.9 CDTi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.9 CDTi teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.9 CDTi 120 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.9 CDTi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Opel tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Opel 1.9 CDTi 120 LE tuning referenciák

  • Opel 1.9 CDTi 120 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Opel 1.9 CDTi chiptuning referenciák

  • Opel 1.9 CDTi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Opel Vectra chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Opel tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!