Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Rav4 tuning » 2.2 D-4D (100 kW / 136 LE) referencia

Toyota Rav4 chiptuning 2.2 D-4D 136 LE 2008 Prémium Pro finomhangolás


Toyota Rav4 Stage1 beállítás ezen a 264000 km-t futott 13 éves 136 LE-s 2.2 D-4D szekéren, amely tulajdonosa Székesfehérvár térségéből ugrott át csippelés miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a remap eredménye jól tesztelhető, mérhető.

A tuning folyamata alatt lemértük, ezért a vezethetőség és pedálreakció javulásán felül bemutatható, kiértékelhető a megjelenített teljesítménymérés. A folyamat elején a katalógushoz viszonyítva erőben 1% (-2 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 1% (-4Nm) elmaradást regisztráltunk ezen a mai 13 éves Toyotán. Szóval, az autó a 136 lóerő 310 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 134 lóerőt és 306 Nm-t hozott a chippelésünk előtt.toyota-rav4-tuning-2-2-d-4d-136

Toyota Rav4 további részletek

Gyártmány: Toyota
Típus: Rav4
Kivitel: 2005 – 2013
Motor: 2.2 D-4D (100 kW / 136 LE)
Teljesítmény: 136 LE
Forgatónyomaték: 310 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 264000 km
ECU: Denso 175822-733 (CAN)
Motorkód: 2AD01296
Alvázszám: JTMBA31V
Év: 2008
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Székesfehérvár

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

toyota-rav4-tuning-chiptuning-2-2-d-4d-136

Neked is pont ilyen Toyotád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Toyota tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/toyota-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Toyotán

Az általunk ajánlott, üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 166 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 380 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos hirdet nagyobb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Toyota Rav4 Tuning a Rigotechnél

A tulajdonos stage1 beállítás miatt jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó robbanékonyságán és pedálreakcióján. Kérése ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése, a nyomaték drasztikus javítása mellett. Ugyanakkor megtartva az eredeti élettartamot.

Toyota Rav4 chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/toyota-rav4/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Rav4 136 PS erőforrása számottevő mechanikai túlméretezéssel rendelkezik, ennek köszönhetően a chiptuning várható haszna jelentős. A motor tökéletes eredménnyel chiptuningolható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.2 D-4D (100 kW / 136 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.2 D-4D remap megrendelésekor jól meg kell nézni milyen céghez mész, mert a beállítások minősége, eredménye, díja hihetetlenül eltérő!

A géped 136 LE erőforrásának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is azonnal tönkre tehető egy amatőr olcsó tuninggal vagy akármilyen Toyota tuning box használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, folyamata

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő Prémium Pro remap kivitelezése. Az elvárás szerinti tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Toyota futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább új autók esetén vagy extrább kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Toyota tuning, remap eredménye ezen a 2.2 D-4D motoron: +13% (+18 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +17% (+53 Nm) fokozódásával együtt. A Toyotát végül 152 Ps és 359 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport légszűrő betétet használni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Toyota Rav4 2.2 D-4D 136 LE mérési jegyzőkönyv

Ritka, hogy két Toyota teljesen egyforma és habár ügyfeleink kérései néha hasonlók mégis jelentős a differencia köztük. Így minden egyes munkánk mérési eredménye eltérő, kizárólag az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, megint valaki óvatosabbra számít. Egyeseknek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

toyota-rav4-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid maximális biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai eljárásaink mellett, egyedülálló együttműködési lehetőségeink garantálják. Sok ehhez hasonló Toyotát teszteltünk, diagnosztizáltunk, chip tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk gyakran már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Toyota #Rav4 #tuning #D-4D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Rav4 tuning » 2.2 D-4D (100 kW / 136 LE) referencia

1 Toyota Rav4 tuning 2.2 D-4D 136 LE néhány referenciánk

  • Toyota Rav4 tuning 2.2 D-4D 136 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Toyota tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Toyota 2.2 D-4D 136 LE tuning referenciák

  • Toyota 2.2 D-4D 136 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Toyota 2.2 D-4D chiptuning referenciák

  • Toyota 2.2 D-4D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Toyota Rav4 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Toyota tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!