Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Caddy tuning » 1.6 TDI CR (75 kW / 102 LE) referencia

Volkswagen Caddy chiptuning 1.6 TDI 102 Ps 2013 Prémium Pro Stage1


Volkswagen Caddy motoroptimalizálás a 160000 km-t futott 8 éves 102 lovas 1.6 TDI vezérgépen, amely tulajdonosa Szigethalom közeléből jött csiptuning ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a motoroptimalizálás haszna azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Alap, hogy a tuning elkészítése közben dyno teszteket is csináltunk, szóval a vezethetőség és pedálreakció javulása mellett bemutatható, analizálható a nyomtatott teljesítménymérés. Kezdéskor a gyári specifikációhoz képest erőben 2% (2 lóerő) többletet, nyomatékban 2% (4Nm) többletet mértünk ezen a mai 8 évet megért Volkswagenen. Szóval, az autó a 102 Ps 250 NM gyári ígérethez hasonlítva 104 lovat és 254 Nm-t igazolt a Prémium Pro optimalizálásunk megkezdésekor.volkswagen-caddy-tuning-1-6-tdi-102

Volkswagen Caddy specifikáció

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Caddy
Kivitel: Mk4 – 2010 – 2015
Motor: 1.6 TDI CR (75 kW / 102 LE)
Katalógus teljesítmény: 102 LE
Katalógus nyomaték: 250 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 160000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C64
Motorkód: CAYD
Alvázszám: WV2ZZZ2K
Év: 2013
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét jött: Szigethalom

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volkswagen-caddy-tuning-chiptuning-1-6-tdi-102

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Kezdj itt:
Volkswagen tuning

Tuning katalógusunkban ajánlott biztonságos emelés ezen a Volkswagenen

A Rigotech által preferált, strapabíró motoroptimalizálás lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 125 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 290 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos feltüntet hegyesebb értékeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te felelsz.


Volkswagen Caddy Tuning Rigotech technikával

Viktor optimalizálás miatt látogatott a Rigotech-hez, hogy javítsunk autója menetdinamikáján és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése, a forgatónyomaték meggyőző javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis garantálva a gyárival azonos megbízhatóságot.

Volkswagen Caddy chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-caddy/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A Caddy 102 Cv-s motorja és hajtáslánca bőséges mechanikai túlméretezéssel van megáldva, ennek köszönhetően a csiptuning várható hozadéka durva. A motor tökéletes eredménnyel húzható, az üzembiztonság kockáztatása technológiánkkal kizárt. Ezek az 1.6 TDI CR (75 kW / 102 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.6 TDI tuning megrendelésekor meg kell nézni milyen chippeshez fordulsz, mert a chiptuningok haszna, ára brutálisan változatos!

A kocsid 102 Ps motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán tönkre tehető egy kezdetleges tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chippel vagy akármilyen Volkswagen tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, menete

Nálunk a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő Prémium Pro chippelés kialakítása. A tökéletes beállítás van, hogy akár négy verzió tesztelését is igényli a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Volkswagen tuning, remap eredménye ezen az 1.6 TDI erőforráson: +30% (+31 LE) teljesítmény javulás, a forgatónyomaték +12% (+30 Nm) javulásával . A VW-t végül 135 LE és 284 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket választott.

Turbódízel esetében nem ajánlott sport betétszűrőt alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Volkswagen Caddy 1.6 TDI 102 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések van, hogy egyezést mutatnak mégis elég nagy a különbség köztük. Így minden egyes munkánk mérési eredménye változatos, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, megint valaki alá kéri. Valakinek elsődleges a fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

volkswagen-caddy-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott autód maximális biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai eljárásaink mellett, biztonságot adó garanciáink garantálják. Sok ehhez hasonló VW-t diagnosztizáltunk, motoroptimalizáltunk és róluk többször láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Volkswagen #Caddy #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Caddy tuning » 1.6 TDI CR (75 kW / 102 LE) referencia

1 Volkswagen Caddy tuning 1.6 TDI 102 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Caddy tuning 1.6 TDI 102 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.6 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.6 TDI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.6 TDI 102 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.6 TDI méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány Volkswagen 1.6 TDI 102 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.6 TDI 102 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.6 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.6 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Caddy chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!