Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Caddy tuning » 1.9 TDI (55 kW / 75 LE) referencia

Volkswagen Caddy chiptuning 1.9 TDI 75 LE 2006 Prémium Pro hangolás


Volkswagen Caddy remap a 208795 kilométert futott 15 éves 75 lóerős 1.9 TDI-n, ami Sóskút mellől érkezett hozzánk chippelés érdekében Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez. Kézi váltós esetben a csippelés eredménye könnyen mérhető.


volkswagen-caddy-tuning-1-9-tdi-75

Volkswagen Caddy specifikáció

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Caddy
Kivitel: Mk3 – 2004 – 2010
Motor: 1.9 TDI (55 kW / 75 LE)
Teljesítmény: 75 LE
Forgatónyomaték: 210 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 208795 km
ECU: Bosch EDC16U1
Motorkód: BSU
Alvázszám:
Évjárat: 2006
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Sóskút

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Akkor kezdd itt:
Volkswagen tuning

Chiptuning táblázat: ajánlott biztonságos emelés ezen a Volkswagenen

Az általunk javasolt durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 95 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 275 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hirdet nagyobb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Volkswagen Caddy tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos motoroptimalizálás miatt jött a Rigotech-hez, hogy javítsunk az autó dinamikáján és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a rugalmasság meggyőző javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal biztosítva az eredetivel azonos üzembiztonságot.

Volkswagen Caddy lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-caddy/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Caddy 75 LE-s erőforrása jelentős betervezett túlméretezéssel bír, emiatt a tuning várható eredménye bőséges. A motor jól érezhetően hangolható, a megbízhatóság kockáztatása technológiánkkal kizárt. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


Az 1.9 TDI csiptuning alkalmával érdemes tájékozódni melyik chippeshez fordulsz, mert a tuningboxok haszna, díja változatos!

Az autód 75 lóerős motorjának valamint váltójának tartalékai ellenére is brutálisan tönkre tehető egy összetákolt olcsó chiptuninggal vagy Volkswagen tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro stage1 beállítás kialakítása. A tökéletes tuning néha három verzió alatt lesz kiforrott a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben a tulaj kérésére nem mértük a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A csiptuningunk eredménye ezen az 1.9 TDI motoron: közvetlenebb pedálreakció és klasszabb dinamika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó étvágyának érezhető javulása is.

Nagyra értékeljük Norbert bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel autóknál felesleges sportlégszűrőt betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Műhelyünkben a nagy becsben tartott autód teljes biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, diagnosztikai módszereink , egyedülálló együttműködési lehetőségeink biztosítják. Számos ehhez hasonló VW-t javítottunk, optimalizáltunk és róluk többször közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Caddy #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Caddy tuning » 1.9 TDI (55 kW / 75 LE) referencia

1 Volkswagen Caddy tuning 1.9 TDI 75 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Caddy tuning 1.9 TDI 75 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI 75 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.9 TDI méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!