Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.6 TDI 105 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 LE Rigotech Prémium Pro tuning adatok és teljesítménymérésAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Golf 6
Motor: 1.6 TDI
Teljesítmény: 105 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Évjárat:
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden modellt. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva megtalálod releváns dyno tesztjeinket, leírásainkat.
Volkswagen Golf 6 1.6 TDI 105 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és habár az ügyfélkérések néha egyezést mutatnak mégis elég nagy a szórás köztük. Emiatt minden egyes referenciánk teljesítménymérése változatos, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, megint valaki finomabbra szeretné. Egyeseknek elsődleges a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit mutat.

Kezdéskor a katalógusadathoz viszonyítva erőben 8% (8 lóerő) többletet regisztráltunk az aktuális Volkswagenen. Tehát, az autó a 105 LE hide-compare-block1 NM katalógusadathoz viszonyítva 113 lóerőt és 266 NM-t igazolt a chip tuningunk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 113 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 266 NM
Mért Rigotech PPro stage1 teljesítmény: 139 LE (+25% +26LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 301 NM (+12% +35Nm)
volkswagen-Golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Golf tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Golf tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Golf tuning 1.6 TDI 105 LE mérések

  • Volkswagen Golf tuning 1.6 TDI 105 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.6 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.6 TDI 105 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.6 TDI 105 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.6 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.6 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin esetében felesleges sport betétszűrőt betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , emiatt a sportlégszűrő használata kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!)


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges vezetéstechnikát támogató tuning extra. A legtöbben kihagyják a számításból, hogy milyen hatással lesz a gépóriás erejére. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc