Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 2.0 TDI CR (103 kW / 140 LE) referencia

Volkswagen Golf 2.0 TDI 140 LE 2009 Prémium Pro finomhangolás


Volkswagen Golf chiptuning ezen a 200000 km-t futott 12 éves 140 lóerős 2.0 TDI-n, amely Zomba mellől ugrott át hozzánk chippelés érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a motoroptimalizálás haszna könnyen mérhető.

Természetes, hogy a tuning alatt lemértük, ezért a vezethetőség és pedálreakció javulása mellett bemutatható, analizálható a nyomtatott teljesítménymérés. Érkezéskor a katalógushoz viszonyítva erőben 7% (-10 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 2% (6Nm) többletet mértünk ezen az aktuális 12 évet megért Volkswagenen. Tehát, 140 lóerő 320 NM gyári adathoz hasonlítva 130 lovat és 326 Nm-t hozott a chiptuningunk előtt.volkswagen-golf-tuning-2-0-tdi-140

Volkswagen Golf specifikáció

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Golf
Kivitel: Golf 6 – 2009 – 2012
Motor: 2.0 TDI CR (103 kW / 140 LE)
Teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: 320 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C46
Motorkód: CBA
Alvázszám: WVWZZZ1K
Évjárat: 2009
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Zomba

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volkswagen-golf-tuning-chiptuning-2-0-tdi-140

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/volkswagen-tuning/

Chiptuning táblázat: ajánlott biztonságos növekmény ezen a Volkswagenen

Az általunk ajánlott, üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 165 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 380 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely kiír magasabb adatokat, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő mechanikai meghibásodásokért csak Te fogsz fizetni.


Volkswagen Golf Tuning Rigotech technikával

A tulaj optimalizálás miatt jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója erején és pedálreakcióján. Elvárása egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a forgatónyomaték drasztikus javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az érkezővel azonos üzembiztonságot.

Volkswagen Golf chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-golf/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. 12 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A Golf 140 lovas erőforrása jelentős mechanikai túlméretezéssel bír, ezért a chip tuning várható haszna bőséges. A motor jól érezhetően chippelhető, a megbízhatóság csökkenése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a 2.0 TDI CR (103 kW / 140 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 TDI chippelés megrendelésekor érdemes tájékozódni milyen chip tuningoshoz mész, mert a chiptuningok megbízhatósága, megtérülése, költsége hihetetlenül eltérő!

A géped 140 lóerős motorjának és hajtásláncának adottságai ellenére is azonnal felrobbantható egy túlhúzott tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chippel vagy akármilyen Volkswagen tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, folyamata

A Rigotech-nél az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Dávid elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro csippelés kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy akár négy verzió tesztelését is igényli a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább új autók esetén vagy különleges kérések felmerülésekor létfontosságú a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Volkswagen tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.0 TDI motoron: +36% (+47 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +24% (+79 Nm) fokozódásával . A VW-t közös tesztkör után 177 LE és 405 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük a tulajdonos bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel autóknál felesleges sportlégszűrőt betenni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Volkswagen Golf 2.0 TDI 140 LE teljesítménymérés diagram

Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak mégis elég nagy az eltérés köztük. Ezért minden egyes referenciánk mérési eredménye változatos, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki fölé, más finomabbra szeretné. Egyeseknek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

volkswagen-golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a nagy becsben tartott autód teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai módszereink , ütős garanciáink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló VW-t teszteltünk, diagoztunk, chippeltünk az 1998 óta eltelt időben és velük kapcsolatban több alkalommal már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 2.0 TDI CR (103 kW / 140 LE) referencia

1 Volkswagen Golf tuning 2.0 TDI 140 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Golf tuning 2.0 TDI 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!